stacki kre
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
powiedz to bodyguardowi ktory chce zajebac boldka na pierwsyz cykl i co? wszystko zalezy od osoby ale ty sie z rowerem naczytasz huj wie co i ile i sie madrzysz a huja wielkiego wiesz w praktyce tak samo i on
Napisano Ponad rok temu
w innych okolicznosciach postapil bym inaczej, i zrobil bym jak, wiekszosc, jeden specyfik.
co do saa sprawa zamknieta.
lepiej powiedzcie mi jak z ta massacra? dac ja przy stormie i puzniej przy green'ie przed treningiem, czy moze wkomponowac ja jakos inaczej np. na czczo.
tak w wogole wyliczylem ze do konca roku machne jeszcze 3cykle na stakach, ogranicze sie tylko do samych stakow, i chyba "zajebie se storma", pozniej greena i na koncu tego roku massacre .
co fakt to fakt, kosior za duzo czasu spedzasz przed kompem i przez to wchlaniasz ponad przeciaetna ilosc wiedzy a przez to praktyki zero.
Napisano Ponad rok temu
w sumie to moglbys np. solo storma potem solo greena walic no chyba ze bardzo chcesz laczyc to lacz
Napisano Ponad rok temu
kazdy z tych stakow bede walil osobno,
bo najpierw 1.stak, pozniej saa przez 8tyg [to moj okres wysycenia], pozniej 2.stak
czy warto kupowac BCAA do tego cyklu na te 22tyg, bo to w chuj pieniedzy (550zl na 5miesiecy)? nad tym najbardziej sie zastanawiam
a w tym roku jeszcze nie wiem, zajebie se storma napewno, i reszte zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrezygnowalem juz z prwaka na motor i obiecalem, ze nie zrobie go przez najblizsze 10lat, dziewczyna chce mnie na sile utrzymac przy zyciu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie sie naczytales ze niewolno bo niewiadomo jak na kogos dziala dany koks
tylko ze gdy bys chcial wedlug tej teori sprawdzic kazdy koks czy ci nie zaszkodzi by moc go pozniej polaczyc to bys musial miec juz tak poorany oraganizm ze nie oplacalo by ci sie robic kolejnego laczonego cyklu.
wiesz dlaczego tak naprawde nie powinno sie laczyc koksu na pierwszym cyklu? poto by nie popelnic bledow w rozpisce, i braniu specyfikow naraz gdy tego nie powinno sie robic. taka jest moja opinnia.
dlatego tez uwazam ze taka wiedza powinno sie dzielic, poza tym smieszy mnie to jak w dzialach doping pisze ktos "jesli nie wiesz co to jest odblok to masz znikoma wiedze na ten temat, hoo hoo hoo mery chrismas srogim glosem", pewnie ze ma znikoma wiedze bo dlatego tu przyszedl, jestem ciekaw skad oni o tym wiedza, bo pewnie jebneli w zyciu beke i niewiedzieli co to odnlokowanie. a huj z tym..
a poza tym kasior zajeb se storma, bo na saa jest jescze za wczesnie, jak bedziesz tak przestszegal tych jakis regol i czekal na swoj pierwszy cykl jak mala dziewczynaka na okres, i bedziesz regolarnie cwiczyl przez te 7 lat to juz nie bedziesz potrzebowal koksu.
a choj z tym..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jedni chwalą, drudzy przeciwnie- opinie podzielone- wal XS kilka złoty droższe, a masz pewność, żę będzie to strzał w 10!shock terapy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo nie jestem juz w stanie nic doradzic
powrzucaliście juz wszystkie wątki