(poprawic brzuch ,powiekszyc trica i bica) Nie mam czasu na chodzenie do silowni bo trenuje kickboxing 3 razy w tyg.Zostaje mi wolny poniedzialek,sroda i sobota i niedziela.W domu mam taki mini atlas na ktorym jest wyciskanie na klate ,modlitewnik i pare innych cw, niewiem bo sie nie znam zabardo na tym
 (poprawic brzuch ,powiekszyc trica i bica) Nie mam czasu na chodzenie do silowni bo trenuje kickboxing 3 razy w tyg.Zostaje mi wolny poniedzialek,sroda i sobota i niedziela.W domu mam taki mini atlas na ktorym jest wyciskanie na klate ,modlitewnik i pare innych cw, niewiem bo sie nie znam zabardo na tym   do tego jeszcze hantelki 3-6 kg,niestety nie posiadam sztangi bo slabo z kasa i wszystkie te cw na tym atlasie wykonuje sie na obciazeniach po 10 kg do 80.Chcialbym sie poradzic jak uzyc tego sprzetu (niewiem jakis plan treningowy najlepiej) aby otrzymac efekty.Z tym wiaże sie tez prawidlowe odzywianie czyli np co musze sobie odmawiac
 do tego jeszcze hantelki 3-6 kg,niestety nie posiadam sztangi bo slabo z kasa i wszystkie te cw na tym atlasie wykonuje sie na obciazeniach po 10 kg do 80.Chcialbym sie poradzic jak uzyc tego sprzetu (niewiem jakis plan treningowy najlepiej) aby otrzymac efekty.Z tym wiaże sie tez prawidlowe odzywianie czyli np co musze sobie odmawiac   Czy ktos moglby mi odp na te pytania, jakis zapis treningu w ktore dni co ,ile serii ,jakie cw i jakie obciazenia wszystko co potrzebne. Bardzo bym byl wdzieczny
 Czy ktos moglby mi odp na te pytania, jakis zapis treningu w ktore dni co ,ile serii ,jakie cw i jakie obciazenia wszystko co potrzebne. Bardzo bym byl wdzieczny   Czyli ogolnie chodzi mi o plan treningow tylko taki szczegolowy.
 Czyli ogolnie chodzi mi o plan treningow tylko taki szczegolowy.Podaje info o mnie 17 lat, 175cm ,65 kg
Trenujac chcialbym rozbudowac klate i nabrac masy w miesniach itp aby osiagnac wage 75 kg okolo, zdjecia ktore dolaczam sa slabej jakosci bo robione tel Pzdr

a na tym atlasie nie zrobisz za dużo
 a na tym atlasie nie zrobisz za dużo   także polecam również zaznajomić sie z treningiem domatora , jakieś pompki również w odwrocie na triceps itp
  także polecam również zaznajomić sie z treningiem domatora , jakieś pompki również w odwrocie na triceps itp

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook