Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
cell pumpa na pompe
Są mocniejsze pompery niż CP i to dużo mocniejsze
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ja największą pompę miałem po BlackPowderze ale Doriana NOX był jak by ciut lepszy ale nie mierzyłem wtedy pompy, plasma jet czy SuperPump 250 od gaspari są dla mnie pompery godne uwagi ale ich nie brałem - chodź dobrze się zapowiadają więc muszę je wypróbować pewnego dnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może zrób tak: kup Sobie próbki kilku pomperów i wypróbuj który działa na Ciebie najlepiej i wtedy będziesz wiedział co kupić
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie takNo wlasnie to chyba bedzie dobrym rozwiazaniem bo to co dobrze dziala na Ciebie nie koniecznie bedzie dzialac na mnie
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...&...ost&p=36162
tu wstawiłem zdjęcie 3 próbek
tego Altered wszamalem i powiem ze zajebista pompa
Napisano Ponad rok temu
VanDamme masz linka do sklepu gdzie kupiles probki? Nakupuje sobie probek i przynajmniej bede wiedzial co na mnie najlepiej dziala
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
akurat te probki dostałem w prezencie
na pompe jak na mnie ten Altered - podzialal ladnie - jakies zwiazki azotanowe czy jakos tak ( czy tam na podwyzszenie azotu ) - jeszcze nigdy nie mialem tak spuchnietej lapy
moze zagadaj do sprzedajacych na gg a na pewno dojdziesz do porozumienia - na pewno kazdy sklep ma takie probki
Napisano Ponad rok temu
Tylko daj znac dalej:D
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CIesze sie ze masa i Twoje wymiary nie spadły po cyklu. Ja tez jestem własnie na podobnym cyklu jak Twoj. I naprawde jestem zadowolony. POmpa niesamowita, waga idzie do góry i wymiary tez:D koncze 2tydz i jak narazie skutków ubocznych nie odczułem zadnych...ale wydałęm sporo kasy na witaminki, osłonki itd.. Ale WaRTo:D pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
za nie dlugo 1 cykl |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
![]() Beta ecdysteron15tyg cykl na czysta mase miesniowa |