dzieku:D
mam pytanie.. co bede czuł jak mnie zablokuje?? bo narazie to naprawde nic nie czuje..
wlasnie spadek libido. jaja moga sie kurczyc bo nie produkuja testosteronu. no i mozesz sobie narobic wstydu przed kobieta....
Napisano Ponad rok temu
dzieku:D
mam pytanie.. co bede czuł jak mnie zablokuje?? bo narazie to naprawde nic nie czuje..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Większość osób nic nie czuje ( Ja nigdy nie miałem spadku libido na cyklu w czasie lub po )
Przeciez biorąc Testosteron blokujemy sie a mamy olbrzymie libido.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Janu a jak brałes clomid? w jakich dawkach? ile listkow miałęs? jeden wystarczył? pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem, w sumie mają racje według mnie bo drogie to nie jest, chodź trudno dostępne.
a jak ja mam dawkować wit. B6?
jednak od dzisiaj zaczynam co ma być to będzie... ale możecie mi doradzić czy cykl w miarę dobry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm dzisiaj ze stawami było ok a podokładałem sobie po 5kg na płaskiej też zrobiłem powtórzenie więcej. i było ok. no właśnie miałem kupić sus500 ale czytałem opinie i taki był nie przekonujący i jakoś tak wyszło;/
a mam takie jeszcze pytanie jak radzicie brać sylimoral bo ma ten mocniejszy na koniec cyklu dam hepatil na odtrutkę a co myślicie o tym po trenadrolu dobrze zrobię z tym mono a później jakiś pomper z HMB?
kurcze na ulotce b6 nie ma podanego dawkowania ;/ jest tylko że od 200mg stosowanie przez dłużej niż miesiąc powoduje to i to a dawkowanie według zaleceń lekarza albo braków witaminy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Chciałem rozpocząć cykl na Trenadrolu z Kilosports. Chciałem się jednak poradzić, jakie specyfiki jeszcze musze zakupić, aby w czasie cyklu i po cyklu wszystko było w jak najlepszym porządku.
Posiadam już: Trenadrol, Tribulon z Treca, Clomid, Osłonki, witaminy, Gainer Up Your Mass z MHP, kreatyne Mega caps z olimpu
Czy taki "arsenał" wystarczy??
Prosze o opinie
PS. Mój pierwszy cykl, 23 lata, staż 4 lata
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Activlab EAA XtraOpinie i relacje |
Ranking odżywek i suplementów |
|
|
||
Mój cykl - luknijcie czy wszycho dobrze =]] |