To już ostatnia próba!!!
Napisano Ponad rok temu
1. Czy lepiej dla mnie będzie gdy cykl na metce będzie trawał 5 czy 6 tygodni??
2. Planuje brać 4 tabletki dziennie ewentualnie gdy po 1,5 tygodnia nie będzie efektów zwiększyć ta dawke do 5.Czy to dobry pomysł??
3.Po cyklu każdy zaleca kreatyne.A czy mogę zacząć ją stosowac w 2 ostatnich tygodniach cyklu??Powiedzmy przy cyklu 5 tygodniowym kreatyne wrzucić w 4 i 5 tygodniu ciągnąc przez cały odblok i potem jeszcze 2-3 tygodnie po odbloku??Czyli coś takiego:
1-5 Meta
5-6 Clomid
4-8(9) Kreatyna
4.Raczej chyba oczywiste jest że mozna stosować cykl z połączenia mety z Alchemi i ruska??Bo wkoncu meta to meta.
5. Odblok to Clomid 200 mg pierwszego dnia (od razu 4 tabletki 12 godzin po ostatniej metki??) a w następne dni 50 mg najlepiej przed snem??
To chyba na tyle.Prosze o odpowiedzi osoby które uważamy tu za znawców i osoby doświadczone.Dzięki.Zdrowia i masy.
Napisano Ponad rok temu
61. Czy lepiej dla mnie będzie gdy cykl na metce będzie trawał 5 czy 6 tygodni??
wal od razu 25, ja za 2tyg taż zaczynam z metą 6tyg po 25mg ed,2. Planuje brać 4 tabletki dziennie ewentualnie gdy po 1,5 tygodnia nie będzie efektów zwiększyć ta dawke do 5.Czy to dobry pomysł??
porównamy efekty
Krete zacznij brać w ostatnim tyg. na mecie i ciągnij do wyczerpania przez 1,5-2ms-c.3.Po cyklu każdy zaleca kreatyne.A czy mogę zacząć ją stosowac w 2 ostatnich tygodniach cyklu??Powiedzmy przy cyklu 5 tygodniowym kreatyne wrzucić w 4 i 5 tygodniu ciągnąc przez cały odblok i potem jeszcze 2-3 tygodnie po odbloku??Czyli coś takiego:
no, można tylko jak coś bedzie z którąś nie tak to nie rozpoznasz która to jest i tylko zmarnujesz drugą no chyba ze obie bedą fake, czego nie życzę.4.Raczej chyba oczywiste jest że mozna stosować cykl z połączenia mety z Alchemi i ruska??Bo wkoncu meta to meta.
tak, nie musisz sie az tak trzymać tych 12godz, może byc troche wiecej od razu nie spadniesz, wazne żeby było przed snem i następnego dnia.5. Odblok to Clomid 200 mg pierwszego dnia (od razu 4 tabletki 12 godzin po ostatniej metki??) a w następne dni 50 mg najlepiej przed snem??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 tydz 4 tabsy od 2 do 6 5 tabsów.I porównamy efekty z Dacsem
Napisano Ponad rok temu
żle, zadnych piramidekbrec mysle ze schodkowo 1dzien 3 2 dzien 4 3 dzien 5 potem zjazd 5 ,4 ,4,5,5,4