taurine
Napisano Ponad rok temu
Ale nie wiem dlaczego jak biore tauryne to ZAWSZE mnie boli głowa-.-
odstawiłem ją, ale mnie Ciekawi jaka jest tego przyczyna
Napisano Ponad rok temu
a skad wiesz ze to od tauryny?? ona raczej niema az takiego wplywu ani mocnego dzialania na organizm moze to od krety?
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to ze tauryne kupiłem juz wczesniej gdy sie uczyłem do sesji i juz wtedy mnie bolała głowa, myślałem że boli to od wysiłku psychicznego^^... a teraz jak zaczelem brac kreatyne, to postanowiłem brac to z tauryną... i dalej boli glowa... mozna byc wogole uczulonym na tauryne ??:woot:dziwne
a skad wiesz ze to od tauryny?? ona raczej niema az takiego wplywu ani mocnego dzialania na organizm moze to od krety?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ale nadmiar ja nawet nie przekraczam zalecanej dawki napisanej na opakowaniu brałem 3 razy po 1 tabletce dziennie a na opakowaniu ze mozna spokojnie brac 4 tabletki:)zakup do kreatynki arginine bedzie to drozsze ale lepsze wyjscie niz taurynka. co do bolu glowy przy niej to jest to mozliwe poniewaz nadmiar tauryny prowadzi do ograniczenia dopływu serotoniny a to powoduje bole glowy
a ta kreatyna arginine to jak droga ?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
tauryna zwykła 500mg ,a ww to co to bo sie tak zabardzo nie orientuje w tych skrótach:), nie pijam zadnych energetyków, czysta woda. kreatyna w capsach, a uczulenia nie mam na na kapsułki bo jadłem już leki w kapsułkach i nie miałem takich dolegliwosci.jaka to tauryna? mega capsy? i jaka stosujesz diete? bo na dietach z niskim poziomem ww bole glowy to norma, czy nie spozywasz dodatkowo innych napojow z tauryna? (energy drinki etc.), btw. kreatyne masz w proszku czy kapsach ? bo wspomniales o uczuleniu, moze to uczulenie na kapsolke zelatynowe od tauryny
Napisano Ponad rok temu
Troche szkoda tej tauryny bo to dobra rzecz na wiele spraw.
Może ktoś poda jakies produkty spożywcze zawierające tauryne, ale w takich ilosciach zebym nie musiał pół tony tego zjesc dziennie.
Napisano Ponad rok temu