Ale przyznasz ze jesli sklad jest taki jak na etykiecie to jest on mega w.y.j.e.b.a.n.y.
- 7g kretyny na porcję? po co az tyle w porcji?wiec sens kupowania mono mozna przemyslec
- duzo weglowodanów (prostych

wiec tu mam zwale i ta dextroza

)
- malo substnacji wywolujacych pompe (az 3g

)
- brak bcaa
- w skladzie kofeina (to juz mozna kawke dziabnac przed treningiem i czuć pobudzenie

)
- nie dzialajace hmb zawyzajace tylko cene
gdyby ta kosmiczna ilosc wegli byla chociaz vitargo to jeszcze byloby super a takto "massacra" to jest ale cenowa hehe bo biorac jedna porcje starczy az na 25dni a w tej cenie mozna np kupic storma i miec 80 porcji

wiec dla mnie 20g bialka i 30g ww to suplement typowo po treningowy jakby bylo wiecej substancji pompujacych to mozna byloby brac przed treningiem, a takto np z moja waga to bym musial brac conajmniej podwojna porcje by poczuc swedzenie na trenignu

a wegle proste zamiast bcaa sa tu dla mnie tanim chwytem (rozchodzi mi sie o energie przed treningiem) i dodali je chyba tu tylko dla lepszego smaku

aczkolwiek nalezy wiedziec ze duza porcja ww prostych rowniez wywoluje ospalosc dlatego zapewne dodali kofeine...
edit

czytajac na poczatku sklad wyobrazilem sobie sezonowca bioracego glukoze sklepowa + filizanke kawy przed treningiem