Massacra + mono
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Dodam ze do tego bede brał tez bialko uniwersalne (koncentrat i izolat), aminokwasy, taurynę,
witaminy i minerały oraz omega 3. Bede bral białko a nie gainer bo jestem troche upasiony po swietach i nie chce tyc bardziej. Pozatym troche wegli jest w massakrze, a reszte dostarcze z diety.
Cel masa mięśniowa )))
Napisano Ponad rok temu
a reszta oki;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mogles nie kupowac massacre , nie jest az taki super w porównaniu do swojej ceny. sklad ma dobry jak suplement po treningowy.Pisze lajcikowy bo nie jestem przy kasie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
dokupil bys jeszcze troche tabsow mono i by bylo spox
nie wykluczone ze krete dokupie w miedzy czasie robienia cyku. Chce tak zeby mi przynajmniej na bite 4 tygodnie cyklu starczylo wszystkiego.
sklad ma dobry jak suplement po treningowy
Jestes pewien ze tak bedzie lepiej ?? No ja tez tak myslałem m.in. dlatego bo sa wegle, tymbardziej ze nie bede gainera pil tylko bialko. Pozatym tam jest glutka i inne antykataboliki wiec warto brac po treningu by zahamowac katabolizm. Ale z drugiej strony jak bym bral przed to na treningu mialbym niezla pompę )
to mysle cos takiego:
DT:
- na czczo/lub przed treningiem kreta
- po treningu massacra
DNT:
na czczo kreta
Tylko sie tak zastanawiam czy w DT tą krete barc przed treningiem czy na czczo. Wiem wiem ze jest wiele teorii mowiacych ze lepiej na czczo, ale moze inaczej bedzie jak łacze to z massacra hm ?
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
nie jest az taki super w porównaniu do swojej ceny
Ale przyznasz ze jesli sklad jest taki jak na etykiecie to jest on mega w.y.j.e.b.a.n.y. Jeszcze takiego stacku nie bylo. Same kreatyny. Zobacz ile tu masz rodzai. W starych stackach byl albo jablczan albo ehyl ester albo w najlepszym przypadku obie. Dodatkowo ma wegle, moze byly stacki z weglami ale ja sie na takie nie napodkałem. Mam wszystko to co taki nb2 czy hp
+ wieeeeeeeeeeeele innych składnikow. Wiec jesli etykieta mowi prawde to nie ma sie co dziwic ze taka cena.
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
od mono nie ma pompy
dlatego mysle czy brac massacre po czy jednak przed trenigiem. Po massakrze bym mial pompe. No zobacze co mi ninni napisza i sie zastosuje do tego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
No tak zgadza sie, jak juz pisalem, niczego juz nie bede dokupowal. Moze, ale powtarzam moze troche kretki bo ta angieslka jest mega tania Ale im dluzej mysle i im wiecej czytam o massacrze to mysle zeby moze jednak przed treningiem massacre a kretke po (+ kretka w DNT na czczo). Bo mascarca ma skladniki (kofeina i inne) pobudzajace przed treningiem. Ponadto po niej bede mial fajna pompe na treningu ze az milo bedzie popatrzec w lustro. Po za tym wszedzie na nacie pisze takie dawkowanie massacry: 1-2 razy dziennie miedzy posilkami i przed treningiem - co by dowodzilo ze jednak ta porcja przed treningiem jest niejako ważniejsza.
No jak pisalem zobacze co inni napisza.
Napisano Ponad rok temu
poczekaj jeszcze co powie joks
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym tam walił tauryne tylko rano z kretką.
o lol chyba pzeczytales tylko ostatniego posta ;p
Napisano Ponad rok temu
Ale przyznasz ze jesli sklad jest taki jak na etykiecie to jest on mega w.y.j.e.b.a.n.y.
- 7g kretyny na porcję? po co az tyle w porcji?wiec sens kupowania mono mozna przemyslec
- duzo weglowodanów (prostych wiec tu mam zwale i ta dextroza )
- malo substnacji wywolujacych pompe (az 3g )
- brak bcaa
- w skladzie kofeina (to juz mozna kawke dziabnac przed treningiem i czuć pobudzenie )
- nie dzialajace hmb zawyzajace tylko cene
gdyby ta kosmiczna ilosc wegli byla chociaz vitargo to jeszcze byloby super a takto "massacra" to jest ale cenowa hehe bo biorac jedna porcje starczy az na 25dni a w tej cenie mozna np kupic storma i miec 80 porcji wiec dla mnie 20g bialka i 30g ww to suplement typowo po treningowy jakby bylo wiecej substancji pompujacych to mozna byloby brac przed treningiem, a takto np z moja waga to bym musial brac conajmniej podwojna porcje by poczuc swedzenie na trenignu a wegle proste zamiast bcaa sa tu dla mnie tanim chwytem (rozchodzi mi sie o energie przed treningiem) i dodali je chyba tu tylko dla lepszego smaku aczkolwiek nalezy wiedziec ze duza porcja ww prostych rowniez wywoluje ospalosc dlatego zapewne dodali kofeine...
edit czytajac na poczatku sklad wyobrazilem sobie sezonowca bioracego glukoze sklepowa + filizanke kawy przed treningiem
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu