trening - POMOCY!!
Napisano Ponad rok temu
Dodam jeszcze, że od początku następnego tygodnia mam zamiar cwiczyc 5 razy w tygodniu ( pon - dom , wto - siłka, śr - dom, czw- siłka i pia- dom ) jest to dobre rozwiazanie zeby tak ćwiczyć?? chodzi mi w tym momęcie przede wszystkim o masę !!
jeśli mam złe dni ćwiczeń albo jest ich za dużo to proszę, żebyście mnie poprawili !!!!
jeszcze ostatmnia sprawa. Ostatnio kupiłem sobie amino anabolik 5500 bo mi tak doradził koleś w sklepie, a niedawno kupiłem sobie jeszcze 2x gain bolic (1000g) i 2x monster mass (1000g) i z kolei w tym sklepie poradzili mi zebym odstawil AA 5500 i pil samego gainera po treningu i wieczorem jak wy mi radzicie brac te suple ???
z góry dzięki za odpowiedzi i porady !!
Napisano Ponad rok temu
po 1 powinienes przygotowac miesnie do ciezkiego wysilku wyslac im jakas wiadomosc, najlepiej w postaci treningu ogolnorozwojego, ktory znajdziesz tutaj http://www.forum-kul...showtopic=31089
na poczatek 3 razy w tygodniu w zupelnosci wystarczy np pn,sr,pt przez 4 tyg minimum jedziesz tym planem
gainera narazie sobie zostaw
aminki mozesz brac w ilosci 1g/10kg masy polowe przed treningiem polowe po
zajrzyj do dzialu dieta i odzywanie:P
Napisano Ponad rok temu
mam jeszce pytanie czy jak będe trenowac na mase to nie zniknie mi rzeźba bo chodi mi głownie o to zeby naprzyklad powiekszyc miesnie brzucha ale nie rzeby znikla rzeźba to samo tyczy sie bicepsow. Czy trzeba na początku ćwiczyc na mase a dopiero potem na rzeźbe ??
moge wstawic zdiecia żebyscie zobaczyli o co mi chodzi
PS: jeścli bede jadł wszystko co sie da i oprucz tego te wszstkie gainerki i aminokwasy to da rade zwiekszyć masę mięśniowa w ciągu miesiące o ok 3 kg ??
Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze musisz jesc z glowa... zajrzyj do dzialu odzywianie tam zapytaj o diete dla ciebie
Napisano Ponad rok temu
yop, dobrze Ci powiedzialem. katujac miesnie codziennie nie dajesz im regeneracji, czasu na odbudowe (rozrostu) i doprowadzisz tylko sie do przetrenowania, treningi 3-4x w tygodniu sa ok. nalezy tez pamietac aby trening nie przekraczal max 75 min! i pij duzo wodyzisiaj koleś do wf-u powidział mi, że źle ćwicze ze powinienem tylko pobudzić mięśnie a nie je katować
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
yop, dobrze Ci powiedzialem. katujac miesnie codziennie nie dajesz im regeneracji, czasu na odbudowe (rozrostu) i doprowadzisz tylko sie do przetrenowania, treningi 3-4x w tygodniu sa ok. nalezy tez pamietac aby trening nie przekraczal max 75 min! i pij duzo wodyzisiaj koleś do wf-u powidział mi, że źle ćwicze ze powinienem tylko pobudzić mięśnie a nie je katować
dobra to teraz sprawa jak napisalem ze mam pobudzic miesnie to mozna to różnie interpretować.
Do jakiego mometu mam cwiczyć, mam ćwiczyć tak, że jak skończe serie to miesnie maja byc tylko lekko zmeczone czy maja odmawiać posłuszeństwa ??
Napisano Ponad rok temu
TAK polecam przeczytac ten temat http://www.forum-kul...showtopic=43083 (przedostatnia dluga wypowiedz)...Do jakiego mometu mam cwiczyć, mam ćwiczyć tak, że jak skończe serie to miesnie maja byc tylko lekko zmeczone
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...