Biodroo ??
Napisano Ponad rok temu

Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeszło samo a nic nie brałem
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Napisano Ponad rok temu
 jak uniose noge do gory i powoli opuszczam to w pewnym momencie kosc mi przeskakuje
 jak uniose noge do gory i powoli opuszczam to w pewnym momencie kosc mi przeskakuje  z leksza huyowe uczucie
  z leksza huyowe uczucie

Napisano Ponad rok temu
hehe mam tak samoTo ja mam tak juz od paru lat w prawej nodze jak uniose noge do gory i powoli opuszczam to w pewnym momencie kosc mi przeskakuje z leksza huyowe uczucie
 a dokladnie w okolicachgornego uda,no hujowe uczucie
 a dokladnie w okolicachgornego uda,no hujowe uczucie  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oprucz tego sprawny fizycznie bylem zawsze i to bardzo dobrze ;] chcoaciarz to nie ma znaczenia ..a traz to kurewsko boli

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 :P
:P teraz bol sie wzmaga

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po czym to wnioskujesz?bezpośrednio to nigdy nie jest powodem;)ewentualnie pośrednim. przeważnie są to zmiany dysplastyczne, zwyrodnieniowe itpZa dużego używasz ciężaru
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 MUMIO(Shilajit) - zapomniany starożytny lek na "wszystko" MUMIO(Shilajit) - zapomniany starożytny lek na "wszystko"Grammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Zwiększenie poziomu testosteronu - naturalne sposoby Zwiększenie poziomu testosteronu - naturalne sposobyGrammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 nos nos- Ponad rok temu 
- 
			 kręgosłup kręgosłup- Ponad rok temu 
- 
			 Nogi Nogi- Ponad rok temu 
- 
			 czy to mozliwe??? czy to mozliwe???- Ponad rok temu 
- 
			 Kontuzja barku ;/- co zrobić?? Kontuzja barku ;/- co zrobić??- Ponad rok temu 
- 
			 prosze o pomoc prosze o pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 KRIOTERAPIA - próbowaliście ? KRIOTERAPIA - próbowaliście ?- Ponad rok temu 
- 
			 Na rozbujanie - Odnowa Biologiczna Na rozbujanie - Odnowa Biologiczna- Ponad rok temu