Kilka pytań aby dobrze zacząc
Napisano Ponad rok temu
1. Na siłce stawiam pierwsze kroki i jade ogolnorozwojówką, ale macham duzo aerobów bo jestem spasiony jak świniak (mam sporo mięśni ale pod okrywą tłuszczową). Tak wiec dietke mam w miare ale ze studiuje dziennie to nie moge sie jej rurczowo trzymac, ale robie co moge. Cel pytania to jakie mi poradzicie biało bo nie mam mozliwosci dostarczania go z żarcia systematycznie a przy redukcji musze to wchłania sporo. Nie znam sie na producentach ale zalezy mi na tanim produkcie i pewnie bede kupował na alle... , chociaz czytałem gdzies tu ze jest jakis sklep w ktorym wynienia sie jakies punkty na produkty ale to mniej wazne hehe.
2. Czy Gainer musli Activita jest naprawde dobry, czy to strata kasy i lepiej zwykłe kupic?
3. Jaki spalacz jest lepszy (wiem były takie tamaty i je czytalem ale nie było w nich zetelnych spowiedzi ludzi którzy je brali), zastanawiam sie nad TSE i THB (bede stosował z 1-2 miecha).
4. Co sądzicie o wykonywaniu treningu codziennie ale krocej? Narazie jest codziennie to samo ale mogłbym przyzwyczajac organizm do codziennego wysiłku i tak zamiast 3x w tygodniu po 1,5godz. cwiczyłbym 5x w tyg. po 40min. (po jednej partii miesni + brzuch codziennie).
Ostatnie pytanie nie pasuje do działu ale nie chciałem tam otwierac następnego tematu wiec dodałem tutaj. Bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi zywieniowe i cwiczeniowe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pro longatum bierz to dobry produkt ma b. dobre opinie wsród kupców i nadaje sie na noc
dokładnie!!
ja mam 2 wiadra ostrowii ale dokupie jeszcze sobie tak z 750 gram pro longatum i bede bral na noc
Napisano Ponad rok temu
2. Czy Gainer musli Activita jest naprawde dobry, czy to strata kasy i lepiej zwykłe kupic?
osobiście tego nie stosowałem ale dam ci kilka wypowiedzi na temat tego gainera moze cię ptrzekonają
"Parę dni temu, z czystej ciekawości, zakupiłem sobie w/w gainera. Przyciągnęła mnie przede wszystkim nowatorska jego forma, tzn. dodanie musli do odżywki. Ważnym atutem jest także cena 26 zł/1,2 kg., która stawia Musli Gainera w czołówce zestawienia cenowo/jakościowego gainerów z 15% zawartością białka. Nowy gainer Activity jakościowo jest bardzo dobry, smak nie za słodki, nie mdli, rozpuszczalność (samego proszku oczywisćie) bardzo dobra, nie pieni się. Daje o sobie znać musli, który stanowi duży udział w ogólnej całości. I właśnie zawartość wszelkiego rodzaju płatków jest głównym atutem, a zarazem przekleństwem tej odżywki. Musli z pewnością dodaje walorów smakowych, sprawia że gainer ten staje się faktycznym posiłkiem, z drugiej strony jednak, stanowi swoisty "hamulec" w piciu tej odżywki. Nie możliwe staje się wypicie tego gainera "duszkiem", gdyż płatki kukurydziane, owsiane itp. skutecznie ten proces ograniczają. Dla osób które traktuję picie odżywek tylko jako swoisty dodatek, którym zależy na czasie, którzy nie wychwalają walorów smakowych odżywek (a ja do tej grupy się zaliczam) gainer ten nie przypadnie raczej do gustu. Kilogram Musli Gainera raz na jakiś czas można sobie zakupić, nie wyobrażam sobie jednak picia tej odżywki dwa razy dziennie przez np. okrągły miesiąc.
OCENA: 3 ( dla osób którzy traktują odżywki tylko jako zastępczy posiłek, dodatek do diety )
OCENA: 5 ( dla osób którzy rozkoszują się smakami odżywek i mienią się ich koneserami )"
"wcinam aktualnie, b. dobry produkt jako posiłek po treningowy szybko dolewam zawartosc do mleka i smak jest na duzy plus zas kawalki musli poprawiaja regeneracje po treningu co czuc! smak waniliowy jest bardzo dobry !
Naprawde polecam!"
"Super gainer,
najlepszy jaki piłem,
wanilia poprostu smakuje jak szejk i jeszcze te musli,
zamówiłem sobie 5 woreczków
...pycha"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możecie powiedzieć dlaczego ostrowia na noc jest zła ?
pzdr
Przeciwko kurestwu JP propaganda!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestes na redukcji wiec potrzebujesz duże ilosci białka1
jakość nie jest tu aż tak bardzo ważna więc mozesz wziać tani
i w miarę dobry provit olimpu 2400 gram za ok 130 zł opłaca się.
ew jakąś promocje na pro longatum na allegro
2. Gainer jak jesteś zatłuszczony? I' don't think so!
jak juz to dla ciebie jakis bulk np olimp profi whey
3 nie wiem nie moja działka, niech ktos inny dopisze.
4 codziennie to mozesz ćwiczyc aeroby a nie mieśnie.
Napisano Ponad rok temu
Co do codziennych treningow to niejeden na forum pisał ze tak robi i nikt nie karcił ich za to, przeciez bede cwiczył daną partie miesni raz w tygodniu wiec co za roznica czy na siłce bede 5 czy 3 razy w tyg. tylko bede czesciej a krócej, mysle ze to nie jest złe, niech wypowie sie jeszcze ktos inny...
Napisano Ponad rok temu
Również jestem za trzema solidniejszymi treningami w tygodniu niz codziennie po jednej partii.
Napisano Ponad rok temu
1 kupuj sp80 albo pro longatum co prawda drogie to sa firmy ale produkty sa na najwyzszym poziomie kupisz ostrowie to bedziesz zalowal ze tak postapiles1. Na siłce stawiam pierwsze kroki i jade ogolnorozwojówką, ale macham duzo aerobów bo jestem spasiony jak świniak (mam sporo mięśni ale pod okrywą tłuszczową). Tak wiec dietke mam w miare ale ze studiuje dziennie to nie moge sie jej rurczowo trzymac, ale robie co moge. Cel pytania to jakie mi poradzicie biało bo nie mam mozliwosci dostarczania go z żarcia systematycznie a przy redukcji musze to wchłania sporo. Nie znam sie na producentach ale zalezy mi na tanim produkcie i pewnie bede kupował na alle... , chociaz czytałem gdzies tu ze jest jakis sklep w ktorym wynienia sie jakies punkty na produkty ale to mniej wazne hehe.
3. Jaki spalacz jest lepszy (wiem były takie tamaty i je czytalem ale nie było w nich zetelnych spowiedzi ludzi którzy je brali), zastanawiam sie nad TSE i THB (bede stosował z 1-2 miecha).
4. Co sądzicie o wykonywaniu treningu codziennie ale krocej? Narazie jest codziennie to samo ale mogłbym przyzwyczajac organizm do codziennego wysiłku i tak zamiast 3x w tygodniu po 1,5godz. cwiczyłbym 5x w tyg. po 40min. (po jednej partii miesni + brzuch codziennie).
2 zwykle
3 TSE
4 jesli twoim celem jest spalenie tluszczu to skup sie bardziej na diecie trening mozesz walic 3-4 razy week do tego 3 razy aeroby biganie skakanka rower i styka
Napisano Ponad rok temu