problem
Napisano Ponad rok temu
Prosze o pomoc. z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mrozek białko ci dało tylko te 2 kilo bo nie miałeś diety, gdybyś miał dietę + te białko to zrobiłbyś i z 5 kilo masy w miesiąc czy tam dwa miesiące. PS. jakie jadłeś jedzenie podczas stosowania tego białka?witam. mam 16 lat 67kg i mam 182cm wzrostu. Cwicze juz prawie 4 miesiace na silowni i biore ponad 3 miesiace odzywki (najpierw Profi whey mass OLIMPU, teraz Profi whey complex 100% OLIMPU). Zalezy mi na zrobieniu masy ale biorac te bialko niewiele przytylem bo jakies 2kg przez ponad 3 miesiace. Nie prowadzilem diety. Planuje zaczac ja od tego piatku czyli 02.01.09. . Znalazlem na necie juz sobie odpowiednia diete i teraz mam pytanie to ekspertow. Czy prowadzac diete brac nadal bialko? W sumie to malo mi ono dalo i nie chce wiecej wydawac kasy na nie skoro moze byc nie potrzebne stosujac diete. Co lepsze: dieta i bialko, czy sama dieta wystarczy?
Prosze o pomoc. z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i tu leży problem, szama nie za konkretna. Dużo słodyczy, fast foody itp. Ułóż dietę ze zdrowych produktów a zobaczysz różnicę.jadlem normalnie bez zadnej diety. dosc duzo i czesto. sporo slodyczy, zdazaly sie rowniez fast foody. a tak to codziennie sniadanie obiad kolacja i cos miedzy posilkami.
Napisano Ponad rok temu
No i tu leży problem, szama nie za konkretna. Dużo słodyczy, fast foody itp. Ułóż dietę ze zdrowych produktów a zobaczysz różnicę.
znalazlem sobie taka diete. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze byc? tylko ze jest maly problem bo 2 sniadanie mam niby zjesc o 9.40 a o tej godzinie jestem w szkole i nie bardzo mam warunki zeby zjesci jajecznice zna ktos podobna diete bez takiego problemu?
Napisano Ponad rok temu
Daj normalne kanapki z chleba razowego, z jakąś szyneczką serem + warzywko.znalazlem sobie taka diete. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze byc? tylko ze jest maly problem bo 2 sniadanie mam niby zjesc o 9.40 a o tej godzinie jestem w szkole i nie bardzo mam warunki zeby zjesci jajecznice zna ktos podobna diete bez takiego problemu?
Napisano Ponad rok temu
skozystam z okazji ze to moj temat i zadam jeszcze jedno pytanie ale w innej sprawie jak juz mowilem cwicze na silce 4 miesiace, bialko biore ponad 3 miesiace. myslalem zeby od lutego albo marca zaczac kreatyne. co wy na to? mial ktos z na do czynienia (pewnie ktos mial ). troche o niej czytalem na roznych forach i nie wiem w koncu czy ona szkodzi czy nie? niby wiecej osob pisze ze nie szkodzi ale sa tez osoby mowiace ze kreatyna szkodzi. polecicie mi jakas niedroga a skuteczna kreatyne i powiecie jak stosowac? dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre mono to taki które nie jest zanieczyszczone.Możesz kupić mono,dobre witaminy i styka.