Prosze o pomoc. z gory dzieki

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mrozek18, dnia 01.01.2009 - 01:25 , napisał:
mrozek białko ci dało tylko te 2 kilo bo nie miałeś diety, gdybyś miał dietę + te białko to zrobiłbyś i z 5 kilo masy w miesiąc czy tam dwa miesiące. PS. jakie jadłeś jedzenie podczas stosowania tego białka?witam. mam 16 lat 67kg i mam 182cm wzrostu. Cwicze juz prawie 4 miesiace na silowni i biore ponad 3 miesiace odzywki (najpierw Profi whey mass OLIMPU, teraz Profi whey complex 100% OLIMPU). Zalezy mi na zrobieniu masy ale biorac te bialko niewiele przytylem bo jakies 2kg przez ponad 3 miesiace. Nie prowadzilem diety. Planuje zaczac ja od tego piatku czyli 02.01.09. . Znalazlem na necie juz sobie odpowiednia diete i teraz mam pytanie to ekspertow. Czy prowadzac diete brac nadal bialko? W sumie to malo mi ono dalo i nie chce wiecej wydawac kasy na nie skoro moze byc nie potrzebne stosujac diete. Co lepsze: dieta i bialko, czy sama dieta wystarczy?
Prosze o pomoc. z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mrozek18, dnia 02.01.2009 - 12:29 , napisał:
No i tu leży problem, szama nie za konkretna. Dużo słodyczy, fast foody itp. Ułóż dietę ze zdrowych produktów a zobaczysz różnicę.jadlem normalnie bez zadnej diety. dosc duzo i czesto. sporo slodyczy, zdazaly sie rowniez fast foody. a tak to codziennie sniadanie obiad kolacja i cos miedzy posilkami.
Napisano Ponad rok temu
Mr.chudy135, dnia 02.01.2009 - 14:30 , napisał:
No i tu leży problem, szama nie za konkretna. Dużo słodyczy, fast foody itp. Ułóż dietę ze zdrowych produktów a zobaczysz różnicę.
Napisano Ponad rok temu
mrozek18, dnia 02.01.2009 - 12:34 , napisał:
Daj normalne kanapki z chleba razowego, z jakąś szyneczką serem + warzywko.znalazlem sobie taka diete. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze byc? tylko ze jest maly problem bo 2 sniadanie mam niby zjesc o 9.40 a o tej godzinie jestem w szkole i nie bardzo mam warunki zeby zjesci jajecznice
zna ktos podobna diete bez takiego problemu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
PROBLEM DO ROZWIAZANIA,PROSZE o pomoc |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Problem z reka?? |
Inne sporty |