Prosze o pomoc. z gory dzieki

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mrozek białko ci dało tylko te 2 kilo bo nie miałeś diety, gdybyś miał dietę + te białko to zrobiłbyś i z 5 kilo masy w miesiąc czy tam dwa miesiące. PS. jakie jadłeś jedzenie podczas stosowania tego białka?witam. mam 16 lat 67kg i mam 182cm wzrostu. Cwicze juz prawie 4 miesiace na silowni i biore ponad 3 miesiace odzywki (najpierw Profi whey mass OLIMPU, teraz Profi whey complex 100% OLIMPU). Zalezy mi na zrobieniu masy ale biorac te bialko niewiele przytylem bo jakies 2kg przez ponad 3 miesiace. Nie prowadzilem diety. Planuje zaczac ja od tego piatku czyli 02.01.09. . Znalazlem na necie juz sobie odpowiednia diete i teraz mam pytanie to ekspertow. Czy prowadzac diete brac nadal bialko? W sumie to malo mi ono dalo i nie chce wiecej wydawac kasy na nie skoro moze byc nie potrzebne stosujac diete. Co lepsze: dieta i bialko, czy sama dieta wystarczy?
Prosze o pomoc. z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i tu leży problem, szama nie za konkretna. Dużo słodyczy, fast foody itp. Ułóż dietę ze zdrowych produktów a zobaczysz różnicę.jadlem normalnie bez zadnej diety. dosc duzo i czesto. sporo slodyczy, zdazaly sie rowniez fast foody. a tak to codziennie sniadanie obiad kolacja i cos miedzy posilkami.
Napisano Ponad rok temu
No i tu leży problem, szama nie za konkretna. Dużo słodyczy, fast foody itp. Ułóż dietę ze zdrowych produktów a zobaczysz różnicę.
Napisano Ponad rok temu
Daj normalne kanapki z chleba razowego, z jakąś szyneczką serem + warzywko.znalazlem sobie taka diete. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze byc? tylko ze jest maly problem bo 2 sniadanie mam niby zjesc o 9.40 a o tej godzinie jestem w szkole i nie bardzo mam warunki zeby zjesci jajecznice
zna ktos podobna diete bez takiego problemu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre mono to taki które nie jest zanieczyszczone.Możesz kupić mono,dobre witaminy i styka.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Problem z rozpisaniem diety |
Dieta |
|
![]()
|
||
Problem z przyrostem siły na klatkę. |
Trening dla początkujących |
|
![]()