Kurze cycki
Napisano Ponad rok temu
Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic dobre piersi z kurczaka z ryzem bo niemam pojecia jak sie do tego zabrac
Napisano Ponad rok temu
-Poproś aby Ci mama ugotowała albo babcia i się przyglądaj
-Zapytaj sprzedawczyni w sklepie napewno pomoże, albo jakiejś ładnej dziewczyny w kolejce sie zapytaj ile się ryż powinno gotować odrazu dobry sposób na podryw
Ale ja będę na tyle dobry że Ci oszczędzę cierpień i Ci powiem:
-cycki poprostu rzucasz na wodę i gotujesz koło 30 minut, sprawdzasz sobie widelcem czy już dobre
-ryż rzucasz w trochę posolony wrzątek w tej torebce, na pudełku pisze aby gotować z 8 minut ale to ściema. Trzeba gotować minimum 20 minut. Tak samo jest z makaronem że pisze aby gotować 5 minut a to trzeba z 15
Może wydam książkę kucharską dla kulturystów
Jak masz jeszcze jakieś pytania odnośnie gotowania to dawaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nigdy nie jadlem gotowanego kurczaka, chyba, ze takiego wedzonego, ktorego pozniej sie gotuje, tylko smazony kurczaczek pysznie smakuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnio kupilem ryz to pisalo by gotowac 20min a po 40min gotowania jeszcze byłe lekko twardy.hehe ryz to zwykle gotuje prawie godzine a na opakowaniu pisze 40 min- nie wiem jaki wy ryz macie ale chyba jakis genetycznie ulepszany przez chinskich wiesniakow
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mieso z kurczaka kroisz w kosteczke i tak samo wrzucasz na goracy oleji sobie tak smarzysz az nie bedzie idealnie miekki dodajesz do tego wsyztskiego przyprawy, ale to juz wg własnego uznania
kiedy z ryzu wyparuje woda to dodajesz do tego miecho i delikatnie mieszasz .
Pomysł moze skomplikowanie wyglada. zato wierzcie ze zajebiscie smakuje. To jest coś ala Chinszczyzna
mozna w wiekszych porcjach robic wazne tylko aby zachowac proporcje 1 szklanka ryżu = 1 szklanka bulionu
pzdr. jesli ktoś postanowy sprobować to zycze smacznego ;)P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
[CYCKI W POŚCIE] Buty Zapaśnicze-Problem z rozmiarówką |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
Jaja kurze-szkodliwe?? |
Inne sporty |
|
|
||
Plecaka szukam - uwaga cycki +18 |
TACTICAL GEAR |
|
|
||
liczba powtórzeń a zapamiętywanie [+cycki na wabia] |
CROSS-BUDO |
|
|
||
Białko kurze, ile białka ma? |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta na mase do oceny
- Ponad rok temu
-
cykl
Guest_barczysko_* - Ponad rok temu
-
cos dla mojej panny
- Ponad rok temu
-
kogiel mogiel
- Ponad rok temu
-
Redukcja z 87 kg (Low carb)
- Ponad rok temu
-
Dieta dla 72kg.! do oceny i ewentualnej krytyki.
- Ponad rok temu
-
pytanie do zielonych !!
- Ponad rok temu
-
dieta na redukcje waga 90kg
- Ponad rok temu
-
Dieta do oceny
- Ponad rok temu
-
Co Kiedy Jesc ?
- Ponad rok temu