deca ...czy jest sens brac sama??
Napisano Ponad rok temu
czy sama deca podejdzie ???czy zapodac winstrol??? czy moze lepiej boldenon i wisntrol?
ludzie pomozcie bo juz nie wiem comam wziasc
staz 3 lata
klatka wycisk 120kg
biceps 39cm
w pasie 86
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym ci radził metanabol na nim samym zrobisz spokojnie 5kg albo połączenie meta+oma moim zdaniem jak ktoś wie jak się zaobchodzić z tym itp to spokojnie może zrobić nawet do 10kg czystej masy bo niestety znam ludzi co zrobili na samej omie 10kg ale to był sama woda i tłuszcz po miesiącu wszystko zeszło tylko brzuch został
wtrace sie ale na dece ni dosc " chyba " ze zlapiesz dobrej jakosci mase masę miesniowa to zejscie masy po cykklu jest raczej niewielkie
po OMNADREN 250 masa dosc szybko schodzi.. chociaz slyszalem o takim polaczeniu jak bart pisal, sam bylem nim zainteresowany
przemysl to jeszcze dobrze i zastanow sie czy na jakims cyklu odzywkowym + dieta nie jestes w stanie zdobyc tych 5 kg pozdro
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
bralem omke kiedys efekty spoko ale prawda taka ze to sie woda podchodzi....i jakos nie ciagnie mnie do omki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedzmy ze chcialem 8 strzalow deci i winstrol w tab.
a Ty co bys zaproponowal?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do samego pomysłu Deca solo lub deca + wino to jest to conajmniej nie trafiony pomyły Do nandrolenu obowiązkowo musisz dorzucić jakiegoś teścia(no chyba że Ci nie zależy na tym żęby twój mały był sprawny). A 8 strzałów to za mało na dobr cykl.
barto5 gdzieś ty widział Deca w tabsach To chyba jakiś nowy ruski wynalazek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale 5 kg spokojnie zrobi chociaż na dobrym cyklu na suplach i dobrej diecie też tyle można zrobić . Co do cyklu to dużo białka,gainer,witaminy,buzera możesz dać teścia,aminki ,przedtrenigowca jakiegos a po cyklu możesz zrobić cykl na jakimś dobrym staku kreatynowym do tego bcaa i dalej białko gainer i cały czas diete i pamiętaj dużo prozdrowotnych wątroba i te sprawy pozdro
wiec wyniesie to duzo wiecej xD niz pozadny cykl na suplach..
moze zastanowisz sie i jednak wybierzesz cykl w opartciu o odzywki oczywiscie trzymajac diete
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
a jakie suple bys zaproponowałdeka bez tescia jezeli bedziesz mial pecha to nie bedzie ci stawal po samej dece
Napisano Ponad rok temu
dieta gainer i kreta
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!