ogólnie podoba mi się cały wątek "poruszenia" forum, bo już trochę popadaliśmy w rutynę, że aż strach
 ogólnie podoba mi się cały wątek "poruszenia" forum, bo już trochę popadaliśmy w rutynę, że aż strach

Poruszmy forum
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
jakies konkursy i tp ,zeby przyciagnac nowych uzytkownikow i zeby forum bylo oryginalne na swoj sposob

mi podoba sie projekt tej koszulki i warto by bylo zaczac produkcje z logo forum bo chyba zadne inne niema takich rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
właśnie wiekszosc najwiekszych ma..zaczac produkcje z logo forum bo chyba zadne inne niema takich rzeczy.

Napisano Ponad rok temu
Jesli chcecie taką koszulkę to proszę o wysłanie wiadomości na PW
Z tytułem T-Shirt, a w treści proszę o podanie rozmiaru i danych do wysyłki.
Na wiadomości czekam do końca tygodnia.
Co do koszulek forum, to za chwilę założe oddzielny wątek.
Napisano Ponad rok temu
Cenę proponuję ustawić nieco wyższą, a z zarobionych pieniędzy jakiś konkurs możemy zrobić.
Ja oczywiście koszulkę biorę
 Apel do innych też kupcie! wspomożecie forum
 Apel do innych też kupcie! wspomożecie forum  

Napisano Ponad rok temu
Karol, a jak z ceną? Jak z KP?
Do wymienionych osób Blackzone, MikolajWB3, B[u]B[u], GuZu, Ramzes17, Peet, wojtek21 , w ramach podziekowań, oczywiście koszulka i wysyłka gratis
Napisano Ponad rok temu
Karol, ja moglbym sie zajac szata graficzna foorum ...
Jak masz propozycje dotyczące grafiki to pisz na PW
Napisano Ponad rok temu

a ja tez dostane cos gratis

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest dobry pomyslco do koszulki to jest mozliwosc zrobienia indywidualnych koszulek? chodzi mi tu o to iż np na karku z tyłu koszulki został zamieszczony nick danego usera...

Napisano Ponad rok temu
hee sezon letni nieco sie spoźnił bluzy lepszym wyjsciem by były
Koszulka zawsze się przyda.
Bluza jest droższa i 500-800% od koszulki.
Podeśli dane przez PWa ja tez dostane cos gratis
Napisano Ponad rok temu
co do koszulki to jest mozliwosc zrobienia indywidualnych koszulek? chodzi mi tu o to iż np na karku z tyłu koszulki został zamieszczony nick danego usera...
Z tym, jest duży problem techniczny.
Najtrwalsza i najlepsza jakościowo jest metoda druku sitodrukiem. Jednak nadaje się do nakładów min. 100 sztuk. ze względu na koszty przygotowania do druku.
Teoretycznie, można to zrobić samemu w domu, druk na drukarce atramentowej i wprasowanka na specjalnym papierze. Ale po kilku praniach efekt nie jest zbyt dobry.
Można również zastosować inną technikę, ale wówczas przed drukiem, potrzebne była by lista koszulek z rozmiarami i tekstem co jest zbyt dużym problemem organizacyjnym.
Napisano Ponad rok temu
ale moze z czasem da sie to obejsc
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 przydały by sie też takie bez rękawów
  przydały by sie też takie bez rękawów   , bluzy to była by  za droga zabawa  bo wychodziło by ponad 100zł za bluze
 , bluzy to była by  za droga zabawa  bo wychodziło by ponad 100zł za bluze   , ale można by jeszcze jakieś smycze na klucze bądź telefony z nazwą forum
 , ale można by jeszcze jakieś smycze na klucze bądź telefony z nazwą forum   shakery też by mogły być  ja bym chciał mieć taki
  shakery też by mogły być  ja bym chciał mieć taki   
 można było by ożywić temat z przecenianymi odżywkami i z tymi co kończy sie ich gwarancja , mogł by powstać taki dział gdzie były by podawane takie newsy ze sklepu co jest w promocji , ankiety jaką nową odżywkę byśmy chcieli zobaczyć w sklepie
 bo jest tera sporo nowości
  bo jest tera sporo nowości

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 tez z frutki bo kupowalem juz z tej firmy i sa one na lata bardzo dobry material. jesli bylyby bluzy to tez fajnie tylko zeby drogie niebyly
 tez z frutki bo kupowalem juz z tej firmy i sa one na lata bardzo dobry material. jesli bylyby bluzy to tez fajnie tylko zeby drogie niebyly  

Napisano Ponad rok temu
 :P
:P  ok nie ma sprawy pomysle cos i napisze na priv ;]
maks, jestem za ;]