Ester stack
Napisano Ponad rok temu
czlowieku zadna panda ci nie pomoze jak nie bedziesz mial wystarczajaco bialka i weglowodanow...... nawet STORM ci wtedy nie pomoze!!
edytuj posty wiesniaku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nie wpierdzelisz posiłku to walniesz se gainera mozesz jeszcze białko zakupic na noc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem o co ci biega jakies palenie mięsni na xpandzie i krecie
a czemu przed te 4 miechy niby nie bedziesz"nabierał mięsni"
Napisano Ponad rok temu
ok czyli tak.....narazie nie brac zadnych kreatyn....brac massa xxl.....(przed treningiem czy po?) i on moze zastapic snacksa tak?)
gainera wal tak:
DT
100g godzinę przed treningiem i 100g 20minut po treningu
DNT
100g popołudniu (najlepiej jakiś czas po posiłku)
gainerem raczej nie zastępuj posiłku, jest tyle ciekawych pozycji na posiłek że szkoda marnować gainera
Czyli z tego co rozumiem ( a pewnie się mylę) to narazie przez te 4 miechy nie bede nabieral miesni tylko tyl....a potem to spalal na pandzie i kreatynie...?
Źle myślisz!
na gainerze też robisz mięśnie, Na gainerze głównie się robi mięśnie! Wiadomo przy okazji wskoczy ten 1cm-2cm w pasie.
Na XPandzie i kreatynie nie będziesz spalał... tylko potęgował efekt gainera bo go też bedziesz później brał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to np jedna z wiekszych glupot, wiesz co to gainer wogole ? pozatym co mi powiesz na to ze moge zrobic definicje na omce ? ile "wskoczy" w pasie ? ehh...na gainerze też robisz mięśnie, Na gainerze głównie się robi mięśnie! Wiadomo przy okazji wskoczy ten 1cm-2cm w pasie.
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
dobra ino ze ja jestem maly....wiec ok...
a ja kurwa jestem wysoki...... waze troche wiecej od ciebie wzrost prawie taki sam a jestem malutki jak pizddda ale koniec z tym zycie jest za krotkie zeby byc malym!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do mass xxl to bierz go tak:
DT:
Jedna porcja ok. 1,5h przed treningiem
Druga 0,5h po treningu.
DNT:
Porcja jakiś czas po posiłku po południu.
Porcja to najlepiej ok. 50-70gram.
I pamiętaj o dobrej diecie!! Bo to podstawa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej jak by byly rzedu 80-100gPorcja to najlepiej ok. 50-70gram.
tak ciezko wziasc chleb z jakas wedlina do budy?ciezko mi ulozyc wdlg swoich potrzeb bo szkole
jak Ci cos nie smakuje to mozesz zastapic czyms innym tylko zeby bylo o podobnych wartosciach odzywczychpozatym nie wszystko smakuje
Napisano Ponad rok temu
Wrr jak panienka,pozatym nie wszystko smakuje
Odżywianie » FAQ wejdź, poczytaj. Ułóż sobie diete albo weź jakąś z tamtych, zobacz co powinieneś jeść, wybierz co z tego lubisz i szamaj
Napisano Ponad rok temu
Robienie masy- jest to zdobywanie masy mięśniowej. Wiadomo jak przesadzisz z dieta i odzywkami to przybedzie tluszczu, jednak stosujac odpowiednie propocji BTW mozesz przybywanie tluszczu zmiejszyc do minimum.
Po za tym podstawa to dieta. Zaden suplement nie przyniesie Ci oczekiwanych skutków bez niej. A na pewno kreatyna czy wlewany w siebie w bezsensownych ilosciach gainer.
Poczytaj sobie troche FAQ w odzywianiu i trening, pozniej wroc do tego dzialu i zapoznaj sie z nim, bo jak widze niestety podstaw brakuje, a wtedy wydana kasa na suple pojdzie w bloto.
Z ester stackiem poki co poczekaj, az zrozumiesz swoj organizm, szczegolnie ruchy w poszczegolnych cwiczeniach (sam pamietam ze na poczatku to byla dla mnie czarna magia), bo bez odpowiedniej techniki i gorzej z efektami i łatwiej o kontuzje.
To na tyle moich wypocin.
Pozdro!