czlowieku zadna panda ci nie pomoze jak nie bedziesz mial wystarczajaco bialka i weglowodanow...... nawet STORM ci wtedy nie pomoze!!
edytuj posty wiesniaku

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ) to narazie przez te 4 miechy nie bede nabieral miesni tylko tyl....a potem to spalal na pandzie i kreatynie...?
) to narazie przez te 4 miechy nie bede nabieral miesni tylko tyl....a potem to spalal na pandzie i kreatynie...?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ok czyli tak.....narazie nie brac zadnych kreatyn....brac massa xxl.....(przed treningiem czy po?) i on moze zastapic snacksa tak?)

Czyli z tego co rozumiem ( a pewnie się mylę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to np jedna z wiekszych glupot, wiesz co to gainer wogole ? pozatym co mi powiesz na to ze moge zrobic definicje na omce ? ile "wskoczy" w pasie ? ehh...na gainerze też robisz mięśnie, Na gainerze głównie się robi mięśnie! Wiadomo przy okazji wskoczy ten 1cm-2cm w pasie.
Napisano Ponad rok temu
dobra ino ze ja jestem maly....wiec ok...
 ale koniec z tym zycie jest za krotkie zeby byc malym!
 ale koniec z tym zycie jest za krotkie zeby byc malym!

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Sztangaaa przez pierwsze miesiące ćwiczeń  mięśnie rosną same i jak coś to bierze się gainera albo białko i carbo według braków w diecie. I nie musisz brać żadnej Kretki bo i tak ci dużo nie da więcej. Więc ćwicz te ok. 6 miechów i dopiero możesz pomyśleć o kretce. Ktreatyne bierze się dopiero jak przestajes mieć efekty. W tej chwili to daremne wydawanie kasy!
 . Sztangaaa przez pierwsze miesiące ćwiczeń  mięśnie rosną same i jak coś to bierze się gainera albo białko i carbo według braków w diecie. I nie musisz brać żadnej Kretki bo i tak ci dużo nie da więcej. Więc ćwicz te ok. 6 miechów i dopiero możesz pomyśleć o kretce. Ktreatyne bierze się dopiero jak przestajes mieć efekty. W tej chwili to daremne wydawanie kasy! Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej jak by byly rzedu 80-100gPorcja to najlepiej ok. 50-70gram.
tak ciezko wziasc chleb z jakas wedlina do budy?ciezko mi ulozyc wdlg swoich potrzeb bo szkole
jak Ci cos nie smakuje to mozesz zastapic czyms innym tylko zeby bylo o podobnych wartosciach odzywczychpozatym nie wszystko smakuje
Napisano Ponad rok temu
Wrr jak panienka,pozatym nie wszystko smakuje

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| NAJTAŃSZY SYLWESTER 2011/2012 !! OSTATNIE MIEJSCA !! | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| czy w ogóle mogę brać odżywki jak się ma wysoki poziom cholesterolu | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Jester "na zimno" | GALERIA BRONI | 
 |   
 | ||
| Sina kichawa a po jutrze sylwester :[ | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Podwyższony progesteron | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych