Chcesz zarobić?
Napisano Ponad rok temu
Eurobare to świetny, ale przede wszystkim realny system zarabiania pieniędzy w internecie, w którym uczestniczy już ponad 1 000 000 osób z całego świata!. Aby zarobić nie musisz klikać w żadne reklamy, twoja skrzynka nie jest zasypywana wielką ilością spamu, a ty musisz tylko wyświetlać reklamy na swoim pulpicie i nic więcej. Polega to na wyświetlaniu się banera reklamowego dzięki któremu 1/8 twojego pulpitu jest zajęta przez reklamę. Aby przystąpić do tego systemu nie musisz mieć nawet 18 lat.
Co miesiąc za zdobyte punkty dostajesz pieniądze. Przelicznik od pewnego czasu wzrasta - za każde 1000 pkt. (sufrowanie zajmie ci 1-2 dni) otrzymamy ponad 6 eurocentów. System automatycznie wyłącza się po 4 godzinnej nieobecności nas przy komputerze, jednak nie ma on limitu surfowania. Dzięki temu można surfować całą dobę. System poleconych jest naprawdę świetny gdyż Eurobarre daje nam aż 100 % od każdego poleconego! Mówiąc inaczej - otrzymujesz za każdego człowieka który zapisze się dzięki Tobie do EuroBarre aż 100 % jego zarobku! Dodatkowo EuroBarre przyzna Ci łącznie aż 15 000 punktów za przyłączenie się do programu. Po 5 000 pkt otrzymasz w 15, 45 i 75 dniu swojego uczestnictwa. Oprócz tego możemy zarabiać na mailach, ankietach i grach które oferuje nam system.
Aby zacząć zarabiać w EuroBarre należy ściągnąć i zainstalować program który będzie wyświetlał reklamy. W tym celu kliknij na poniższy link który spowoduje iż zostaniesz przeniesiony na stronę systemu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na wczytanej stronie głównej EuroBarre kliknij w link Installer. Po chwili rozpoczniesz ściąganie programu instalacyjnego ebsetup.exe.
Po pobraniu programu musisz wypełnić formularz do rejestracji. Jeżeli nie znasz języka francuskiego kliknij na angielską flagę, aby przejść do instalatora w wersji anglojęzycznej. Wypełnij pola według poniższego wzoru. Należy wypełnić pola oznaczone numerami 1, 2 i 3. W polu numer 1 jest twój numer identyfikacyjny, najlepiej zapisz go sobie aby móc później powrócić do swojego konta po na przykład sformatowaniu dysku twardego. W polu obok wpisz swoje czterocyfrowe hasło dostępu do swojego konta. Po zakończeniu wypełniania pól kliknij na przycisk 4. SurfBar będzie się ładował przy każdym uruchomieniu systemu i wejściu do Internetu.
Po wypełnienu formularza, utworzysz nowe konto którego dane zostaną przesłane Ci osobnym e-mailem. Zawierać on będzie m.in.:
* Numero de compte : numer Twojego konta
* Code secret : hasło jakie wpisałeś w formularz
* Lien de parrainage : Twój osobisty link do polecania systemu innym
Eurobarre to przedewszystkim bardzo wygodny sposób na zarabianie realnych pieniedzy w internecie!.
Jeżeli posiadasz komputer ze stałym łączem do internetu, to nie czekaj, zacznij zarabiać z EuroBarre!.
Zwłaszcza że dzięki wysokiemu procentowi za poleconych (aż 100%), można zarobić naprawde niezłe pieniądze.
Pewnie macie obawy, ja tez mialem ale nic nie starcilem a wrecz odwrotnie, moja kariere z euro barre zaczelem rok temu zwerbowalem ok 30 osob i tak wyciagalem nawet po 70-80 euro na miech ... potem jakos przestalem wakacje itp... niedawno znowu to zainstalowalem podalem haslo itp do starego kompa a tam sie nazbieralo z poleconych 2200 euro hahaha wiadomo niekotrzy to olewaja ale gdyby wszysycy sie przylozyli bylo by co zarobic pisze prawde bo poco mialbym klamac. zycze milego zarabiania;. info itp kierujcie na moje namiary gg i maila narqa 3 majcie sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyson racaj troszke przeszkadza zwlaszcza jak sie gra ale da sie przyzwyczaic a co do zamulanie to nie zaowazylem zadnych zmian ;p u znajomych podobnie...
Napisano Ponad rok temu
wez sobie wyswietlaj nawet gola dupe kaczynskiego na polowie ekranu ale nie wiem czy zauwazyles, ze to jest forum kulturystyczne i tutaj oszczedz nam werbowanie ludzi, z ktorych dostaniesz jakas kase, w ogole radze Ci nie wysylac pieprzonego spamu na skrzynki itp. bo moze wiekszosc to oleje, jakis idiota da sie wkrecic ale mam nadzieje, ze ktos tez sie w koncu wkurwi i zrobi porzadek ze spamerami
Napisano Ponad rok temu
napisalem to bo moze ktos chcialby jakos wykorzystac wlaczony cale dnie komputer...przy okazji oczywiscie pozyskac poleconych bo o to w tym chodzi ... ja kombinuje i dobrze na tym wychodze...jak juz pisalem to tylko propozycja niczego na sile wiec prosze o KULTURE nie chce to nie rob..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu