Ile przez rok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez mialem tak wbijac na ostatnim cyklu ale nie chcialo mi sie dzielic amp i bilem 50 ed hehprop 75mg e2d
AAA przez pierwszy rok to przytylem jakies lo niepamietam ale kolo 10 kg spokojnie, teraz to w ciagu roku 6 miechow puchne, 2 zwiekszam sile, 2 redukuje i reszta regeneracja+opierdalanie sie. rezultaty poprzedniego sezonu(od sierpnia do czerwca) - masa (bo to was interesuje) na szczycie 109 kg, ramie 45,5 cm, w trojboju ok 600kg.
Teraz zaczolem nowy sezon heh
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
A te wyniki to na masie bylo, bf ok 14-15% heh
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Jak zaczalem brac koxy to na poczatku wazyłem 66kg po cyklu wazylem 76 kg i poszlo mi 30 kg siły i 6cm na kablu.
Napisano Ponad rok temu
to jak dla mnie pojscie na łatwizne....ale jak kto luubi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KOKSY TO JEDEN WIELKIE GÓW**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko sobie zdrowie niszczysz tym świństwem- potem na strość Ci mogą wyjść jakieś problemy!!!
tez tak mowilem heheh
ale zobaczysz...
jakis przytyrany kolega z silowni cie namowi zaaawsze...
a potem juz wciaga coraz bardziej xDD
Napisano Ponad rok temu
tez tak mowilem heheh
ale zobaczysz...
podpisuję sie pod tym heh
Napisano Ponad rok temu
nawet gdyby to i tak dopiero okolice lutego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne, ze zalezy od Ciebie, ale.. Ja tez mam bardzo silna sile woli, nikt nie jest w stanie mnie do czego kolwiek przekonac. Nigdy nie palilem fajek i nie bede bo nie widze w tym zadnej przyjemnosci ani pozytku. Baki nie palilem do 20 roku zycia, mialem zamiar nigdy sie nie skusic, ale doszedlem do wniosku, ze to rzeczywiscie nic zlego jesli ma sie nad tym pelna kontrole [a taka czuje, ze mam majac 20 lat], koksu rowniez zarzekalem sie , ze nigdy nie wezme, a jednak.. Ciekawosc pociagnela mnie w strone wiedzy na ten temat. Sporo o tym czytalem i stwierdzilem, ze to tez nie jest az tak niewyobrazalna glupota za jaka to wczesniej uwazalem. Jesli masz odpowiednia wiedze i kontrole nad soba to ten cykl czy dwa nie zaszkodza.tyson89, - to tylko zależy od Ciebie czy weźmiesz i od twojej woli... tak jak jest ze szlugami- jeden rzuca 100x i nie może a ja jak chciałem to mi się odrazu udało- kwestia psychiki i silnej woli!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
he heee heeeeetyson89, - to tylko zależy od Ciebie czy weźmiesz i od twojej woli... tak jak jest ze szlugami- jeden rzuca 100x i nie może a ja jak chciałem to mi się odrazu udało- kwestia psychiki i silnej woli!!
ja mowilem tez, a raz sobie wezme nic nie zaszkodzi a teraz mam w glowie plany na kolejny 3 cykle heheh bo to ciezko jest cwiczyc ciezko i patrzec w lustroo ciagle bez zadnych efektow.
Napisano Ponad rok temu
tak jak u bydla taka mutacja sie zdarza, widzialem taka krowe koksa ze cala afryka by sie nia najadla
nawet bym zbytnio cwiczyc nie musial, miesnie by mi rosly od spacerow i ruszania reka z widelcem
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a co do koksu to każdy kto bedzie latami uczęszczał na siłke po to by być większym prędzej czy później za nei sięgnie i nei ma co saa porównywać do fajek bo od fajek mięśnie nei rosną a właśnei na tym zależy każdemu
Napisano Ponad rok temu
mi chodzi o taka mutacje gdzie miesnie doslownie sa z niczego, nie trzeba nawet walic koksu, nie wiem na czym to polega, czy enzymow rozkladajacych bialko jest wiecej, nie mam czasu szukac o tym, taka mutacja nawet chyba nie wystepuje u czlowieka ale mozliwe ze jest wykonalna droga manipulacji genetycznych i kto wie czy za kilka/nascie lat na zawodach beda startowac transformersy a nie kulturysci
Napisano Ponad rok temu
to za rok urosłem jakieś 9kg w bicku 4-5cm, ale mógłbym dużo więcej gdybym cały czas ćwiczył tak jak ostanie miesiące. z supli, kretyna i gainer
a co do koksu
hmmm
na pewno jeszcze nie, bo za wcześnie
ale za jakieś 2 latka, kto wie
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]