Creatine Ethyl Ester
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sie co tym podniecac, bo kreatynina do ktorej przeksztalca sie monohydrat wcale nie jest niezdrowa, ani nie powoduje zaburzen pracy nerek; Za to jest swietnym antyoksydantem.
Moge wrzucic wam publikacje na ten temat bodajze z SdW Sławka Ambroziewicza.
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a sławek pisze nawet, że witamina C jest zajebista na mase(po wprowadzeniu jej przez olimp na rynek), wiec całej ekipie nutrifarmu też bym nie wierzył
a i sławek ambroziak a nie ambroziewicz
Napisano Ponad rok temu
Guzu myślę, ze koksik nawet nie wie co to "stabilność estru", wiec jak miał by sie kłócić?
no Koksik, czekamy na ripostę
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Napisano Ponad rok temu
A to o kreatynie i kreatyninie to z jakis niezaleznych ameryckich badan bylo tylko Sławek jak to Sławek rozwodził sie na nimi i swoje 3 grosze dorzucił.
Co do nazwiska to mi sie poje.bało bo miałem u nas ksiedza Ambroziewicza i taka pozostałość
Juz nie tyrajcie Koksika- chłopak znalazł w necie wyniki badań i pyta co o tym myślicie, a tu od razu ciśniecie po chłopaku. Jak czegoś nie wiedział to pytał nie?
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
to powiem tak: ja wierze w to co zjem i na mnie zadziała
jesli nie działa to wiecej tego nie kupię choćby inni nawet
mieli po tym przyrosty na miarę pudziana.
a po drugie to te testy to w duzej mierze zwalczanie sie nawzajem konkurencji
w dobie monohydratu wszyscy przekonywali że w bardzo niewielkim stopniu
zmienia się on w kreatyninę i jest ona nieszkodliwa i wogóle mono the best
, jak sie pojawił kre-alkalyn czy staki jak nitro II HP XP i tak dalej
to wszyscy trąbią że mono to wogóle od razu juz w puszce zamienia
sie w kreatyninę a sama kreatynina jest szkodliwa dla zdrowia itp itd
no bo jakoś muszą sprzedać nowe produkty
bo mono jest znacznie tańsze a i efektywnie pewnie najlepsze.
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
spokoj Koksik_, i Koniu151, jak chcecie sie klucic to nie tu
Uspokajac to powinienes tylko jednego z nich, Koksik_ zamiescil tu cos, nie wazne czy to prawda czy nie a ten drugi jedzie mu po majtach. I jak bys nie doczytal Koksik_ go uspokajał i prosil zeby sie nei wyzywał, wiec swoja prosbe o niekłocenie sie powinienes raczej skierowac Koniu151, bo Koksik_ z nikim sie nie kłócił. Dowiedzial sie cos ciekawego, sam nie wiedzial co o tym myslec i przedstawil to na forum zeby poznac opinie innych - nawet napisal ze o nie prosi. To mnie wlasnie wkurza ze ktos na tym forum ma problem, ale ma inne zdanie a inni już go jada c.h.u.j wie za co.
Moim zdaniem w kazdej plotne jest cos z prawdy. Moze i w tym badaniu. Nie mowie ze oczywiscie nalezy w to wszystko uwierzyc tylko ze trzeba sie zastanowic i poszukac cos na ten temat wiecej.
Z drugiej strony tak jak napisal Bodyguard :
Tak szczerze co do wszystkich polemik
to powiem tak: ja wierze w to co zjem i na mnie zadziała
jesli nie działa to wiecej tego nie kupię choćby inni nawet
mieli po tym przyrosty na miarę pudziana.
Jak na kogos to podzialalo to czym sie tu martwic.
Pozatym przeciez chocby NB2 oparte jest na tym a ludzi go chwala. Trudno powiedziec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guzu myślę, ze koksik nawet nie wie co to "stabilność estru", wiec jak miał by sie kłócić?
nie wiem co to ... przyznaje sie ... przeczytaj pierwszy post ... i sie dowiesz czego chce ...
Tylko, ze ja nie osądzam ludzi pochopnie ... i ich nie wyzywam bez zadnego powodu jak Ty to zrobiles w tym momencie ... Pewnie masz wieksza wiedze na temat odrzywiania, suplementacji itp... ale to wynika tylko z tego, ze masz wiekszy starz i sie tym dłuzej interesujesz ... Ja sie tez tym interesuje i tez czytam duzo na ten temat, tylko dlatego bo chcialbym poglebic swoja wiedze na temat kulturystyki, odrzywiania itp .
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
mój ostatni post tutaj.
pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Koksik, kochanie gdybyś Ty raz się "wygłupił", no ale raz/tydzień to ju przesada...
heh ... rozumiem musiales cos napisac
koniec tematu
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Pozatym mam wrazenie ze tylko w Polsce jest taki szał na ten rozne odmiany krety. Mieszkam w u.k. i nie ra jak łaze po sklepach z suplami ogladam rózne stacki i patrze na ich skład. Ceny sa niektorych stronomiczne. Ale co ciekawego, zawsze w ich składnie jest Monohydrat
Napisano Ponad rok temu
nie ma co brac tego na powaznie
zreszta wystarczy zjesc CEE z dobrej firmy i sie przekonac samemu ze dziala i istnieje