Pomoc
Napisano Ponad rok temu
Co mozecie powiedziec na tema kreatyny "piatej generacji" f-16 czy jest ona lepsza od kre alkayn. Iteresuje mnie efekty i jak długo sie one utrzymuja (sila).
Ostania prosba jest o zaproponowanie odżywek jakie mam brać (głównie interesuje mnie siła waże 82kg max chce dobić do 90 ale to przy okazji, problemów z sylwetka nie mam po pół roku jeszcze mam kaloryfer) Chcem na początku sie rozruszać bo mialem przerwe półroczna(przepuklina) więc mysle o białku wpc ostrowia i aminokwasach ......(jakie?). W następnym miesiacu troszke krety pojeść tylko jakiej myslalem o niewielkich ilościach kreallkyn bo jej efekty dłużej sie utrzymuja.Ostatnio po krecie treca z rybozą po 2 miesiącach efekty szybko znikły.
Trochę powęszyłem i niewiem czy mam racje czy dobre są te suplementy:
1.efx krea-allkayn 60kaps 2/dzien
2.bcaa akg 90kaps 2/dzien
3.glutamine akg 90kaps 2/dzien
4.I do tego kilka worków ostrowi
CZY RACZEJ JAKIES TANIE ODPOWIEDNIKI(w sumie jak przeliczyłem na ile mi o starczy to nawet tani Trec wysiadał )
trec
2.bcaa 5500 200kaps 9/dzien
3.glutamine extreme 200kaps 9/dzien
TYLKO CZY KTOS MOZE MI POLECIC FIRME PREMIUM NUTRITION???A jak nie to jaką
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co mozecie powiedziec na tema kreatyny "piatej generacji" f-16 czy jest ona lepsza od kre alkayn. Iteresuje mnie efekty i jak długo sie one utrzymuja (sila).
Na ten temat nic nie wiem nie będę mieszał, ale wydaje mi się że jakąkolwiek kreatyne byś wziął to i tak będą jakieś efekty. Utrzymają się tyle dopóki będziesz cwiczył, to nie sterydy że będziesz miał spadki. Im bardziej będziesz przestrzegał diety, tym większe efekty.
Czy darować sobie bcaa i glute i kupic sobie lepsze bialeczko i jak tak to jakie??
Bcaa i glute sobie daruj i kup sobie jakieś dobre białeczko np: System Protein 80 albo Nitroprogen polecam. Ponieważ twoje mięśnie będą absorbowały aminokwasy z frakcji białek które znajdują się w SP80 albo Nitroprogen. A i smak i rozpuszczalność tych białek jest dobry, nie taki dupny jak ostrowia.