Więc sam juz niewiem co mam o tym myślec wiec opiszcie mi dokładnie jak ona działa na organizm. Z góry thx
 Więc sam juz niewiem co mam o tym myślec wiec opiszcie mi dokładnie jak ona działa na organizm. Z góry thx

L-Glutamina
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
L-Glutamina

Siema mam pytanie odnośnie L-Glutaminy. Chce sie dowiedziec w jaki sposób ona działa i czy ona moze pomóc w budowaniu masy ??Bo dotychczas myslalem ze ona pomaga przy masowaniu, ale przeczytalem pare komentarzy odnoscie aukcji na której znajdował sie ten produkt i sie dowiedziałem ze kazdy po tym chudł   Więc sam juz niewiem co mam o tym myślec wiec opiszcie mi dokładnie jak ona działa na organizm. Z góry thx

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Magnum 8000 + HMB Olimp 1000 Megacaps dobre połaczenie ?? Magnum 8000 + HMB Olimp 1000 Megacaps dobre połaczenie ??- Ponad rok temu 
- 
			 22lata 190cm 65kg M 22lata 190cm 65kg M- Ponad rok temu 
- 
			 Czy Lekarz Ma Racje?? Czy Lekarz Ma Racje??- Ponad rok temu 
- 
			 co lepsze na mase gainier czy bialko z ostrowi??? co lepsze na mase gainier czy bialko z ostrowi???- Ponad rok temu 
- 
			 ZMA ZMA- Ponad rok temu 
- 
			 Kolejny Cykl Kolejny Cykl- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna w proszku Jaka wybrac ? i co do tego ? Kreatyna w proszku Jaka wybrac ? i co do tego ?- Ponad rok temu 
- 
			 Serwatka bialkowa Serwatka bialkowa- Ponad rok temu 
- 
			 przywitanie przywitanieGuest_ciuponek_* - Ponad rok temu 
- 
			 MASA NA WRZESIEN!!! MASA NA WRZESIEN!!!- Ponad rok temu