STEREOTYP
Napisano Ponad rok temu
a jeszcze bardziej mnie wkorwia glupie pierdolenie tych co sie nieznaja na rzeczy i gadaja haselka typu"zjadl wiecej metki niz ty chleba"
Napisano Ponad rok temu
ten stereotyp sie jeszcze długo utrzyma w społeczenstwie, starsze osoby szczególnie tak uwazajastereotypu miesniaka ze jak przypakowany to zaraz mosi miec gowno w glowie
ja dzis zamówiłem carbo i kumpel sie smiał ze pasze dla swin kupiłem no poprostu żenadazjadl wiecej metki niz ty chleba"
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wiele ciekawych artów. Polecam.
[you] pozdro:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY - 100kg na klatę ---> 75kg wagi - BRAKUJE 2 KG
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak wlasnieno w sumie taki stereotyp istnieje i bedzie istniał dopóki tacy idioci bedą sięgali po koks mnie to tam jebie szczeze mówiąc bo ja ćwicze dla siebie a nie innych , a ci co myslaze są mądrzy a taki mięsniak to debil , to poprostu maminsynki którzy sami by sie bali iść na siłownie , i wolą pograc sobie na kompie i pooglądac Star Treka
ja zawdzieczam swoj wyglad w miare dobrym genom i po koks nigdy niesiegalem i siegal niebede.a niektorzy z osiedla gadaja ze mosialem koks ladowac, ale mnie to wali i wbijam huj w takich ludzi ktorzy maja duzo do gadania bo zawsze sie takie scierwa znajda a nigdy ci tego w twarz niepowie bo by zawalu dostal ze strachu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe i tak wlasnie robiektoś tak mówi to wal w miche az sie osra i po problemie
zgadzam sie w 100% tak gadaja same ciptaki ktore zazdroszcza wygladu innym i sami niepotrafia czegos ze soba zrobic bo im sie niechce i zato by geba nadrabialimnie też irytuje takie piepszenie. tak uważają tylko zazdrośnicy , którzy z postury przypominają wieszaki, albo odwrotnie zalani tłuszczem, bez ambicji. albo panienki z niedostasteczną urodą, zapakowane celulitem i z deka fatem.
Napisano Ponad rok temu
bic-45
klata-125
Pożyjemy zobaczymy
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Junior uwalić w miche mozna ok ale ile można ja bym musiał w szkole chyba z 50 osób uwalic a to głupota kompletna lepiej powyzywać od wieszaków
Napisano Ponad rok temu
Z resztą wychodze sobie z siłki w szmatach jak to na siłce najczęściej a tu do mnie jakaś dziewczyna w glanach z arafatą i agrafkami w uszach(w lato) - DRES IDZIE... cóż.. walić stereotypy, ja trenuje dla własnej satysfakcji, dla siebie i dla swoich, normalnych ziomków nie żadnych odmieńców!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie obchodzi tylko zdanie bliskich mi osób, a jak jakiś cieć się wypowiada na mój temat to się tym nie przejmuje albo spuszczam mu manto
I am the captain of my soul...
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu