Naklejka w animalach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
naklejka z napisem Animal.
Tak dokładnie. I teraz pytanie czy wszystkie animale to mają? W PAK'u mialem i kumpel mi mówił że jak kupił CUTS'a to też miał ja teraz kupiłem ANIMAL FLEX'a(przez internet) i tej naklejki nie ma Niby wszystko wygląda ok nawet jest hologram FA ale słyszałem że ANIMAL'e to najczęściej podrabiane suple, a podrobienie hologramu to też żadna filozofia. Dlatego właśnie pytam czy we wszystkich są te naklejki czy może to zależy od partji.
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy we wszystkich jest naklejka,ja tez w paku miałem,a w cutsie nie pamiętam ale chyba była,a innych animali nie próbowałemTak dokładnie. I teraz pytanie czy wszystkie animale to mają? W PAK'u mialem i kumpel mi mówił że jak kupił CUTS'a to też miał ja teraz kupiłem ANIMAL FLEX'a(przez internet) i tej naklejki nie ma Niby wszystko wygląda ok nawet jest hologram FA ale słyszałem że ANIMAL'e to najczęściej podrabiane suple, a podrobienie hologramu to też żadna filozofia. Dlatego właśnie pytam czy we wszystkich są te naklejki czy może to zależy od partji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy warto?
- Ponad rok temu
-
Co wybrać??
- Ponad rok temu
-
Warto?
- Ponad rok temu