Zestaw do 400 czekam na propozycje...!!!
Guest_DAVE_*
Napisano Ponad rok temu
Sprawa wygląda następująco : Po wakacjach planuje konkretny cykl, z całą pewnością na MONO. Mój target to masa. Dietkę stosuję, choć trochę jestem przejedzony kilkoma produktami. Lecz wracając do sedna sprawy, mam nadzieję, że ktoś przedstawi, zaproponuje jakiś konkret zestaw do 4 stówek. Gubie sie w masie różnego rodzaju suplementów ( a niby od przybytku głowa nie boli ). Zatem czekam na wasze propozycje. Popuśćcie wodzę fantazji, uruchomcie wyobraźnię Panowie. Z góry dzięki. POZDRO 4ALL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zma- chelaty olim, omega3 - olimp, witaminy- olimp.
białka/gainery - jeśli brakuje w diecie.
reszta na kwiaty dla dziewczyny ;]
Napisano Ponad rok temu
Białko: ok. 3kg białka uniwersalnego (prolongatum, system protein 80 czy cos z ulitimate nutrition itp) Przyjmujac ze stosujesz 2 porjce dziennie, np. na czczo i przed snem.
Chela mag B6 1-2 tabs dziennie
Biogenix r-ala
Komplex vitamin 1 tab dziennie po sniadaniu
Gold Omega3 1 tab po sniadaniu, 1 tab po innym posilku
Nie liczylem ile to by kosztuwało, ale za resztę gainer (gain fast, mass xxl, gainbolic 6000, gianer 1, gainer 2) lub carbo (biogenix)
To ostanie od wyboru do koloru
Guest_DAVE_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_DAVE_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_DAVE_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw przy tej wadze bialka i gainery do uzupelnienia diety są niepotrzebne zupelnie
Guest_DAVE_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_DAVE_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no z tym bym sie nie zgodzil zrob 5 cykli na mono a zrob cykl 2 na mono na stormie XP i np HP wg mnie roznice bylyby duzenie ma roznicy czy to 1 czy 10 cykl
Napisano Ponad rok temu
Chociaz wiadomo przy odpowiedniej dietce na stacku tez mozna zrobic dobra mase i sile za jednym razem,ale.. zawsze jest ale- to kosztuje wiecej. [na alle6ro masz swolena za 120zł przy zakupie 2 pusze za 200 ]
A fakt na wage nie spojrzalem, ale gainer moze sie przydac mimo wszystko, bo jak chlopak krotko cwiczy, to zoladek jeszcze nierozepchany jak u wiekszosci z nas i nie zmiesci tyle kcali w 1 dzien (ja takie mialem poczatki). Bialko moze kupic ale nie musi jako antykatabolik, jesli nie to glutaminke i po sprawie Sczegolnie ze fundusze ma.
Napisano Ponad rok temu
przy wadze kolo 100 kg zacząłem dopiero bialko kupowac bo nie moglem juz na kurczaka patrzeć, gainera mialem raz - bylem mlody i glupi
Napisano Ponad rok temu
Pamietaj, ze to zadne magiczne proszki tylko zarcie w proszku i bijace w oczy reklamy- 6kg masy to jest go.wno prawda, spozywasz to jak nie mozesz zjesc posilku albo nie dasz rady kolejnego juz zjescdotychczas myslałem , że np. mass jest niezbędny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gainer dla niektorych ekto zbawienie jednak niestety dla wiekszosci to tylko wieksza oponka
Tak tylko jesli na pierwszy cykl wezmiesz mono czy stacka w efektach roznicy nie bedzie.. jedyna roznica to mniej plnów w portefelu/skarpeciechodzilo mi oto, ze nie wazne w ktorym cyklu bedzie bral storma , bo nie jest powiedziane ze zawsze trzeba zaczac od mono .