ektomorfik - cykl z
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
A co brales wczesniej? jakie odżżywki?
HMB, bialko kreatyna, troche na wyrost, gdyz badania krwii wykazaly ze niemal mam nadmiar bialka we krwi (wtedy akurat nie bralem kreatyny) wobec czego powinnienem rosnac w oczach, bez zewnetrznych suplementw..
HMB bralem krotko, koncowke opakowania po bracie (ok 20 tabletek).
BTW: Jak kiedys lekarz przepisal mi mete i niedal nic na odblok, to normalne? czy cos za przeproszeniem zchrzanil ;-) ?
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
A moglbys rozpisac ta diete co masz?
Jasne, w skrocie to jest wysoko kaloryczna - 4000, glownie na bialku (30%) i wenglowodanach (40%) prostych. Conajmniej 3 razy w tygodniu jaja, codzinnie warzywa i owoce (marchew, gotowana kapusta, banany itd.), bialko w postaci mleka -bark, jedynie co drugi dzien jogort, serek waniliowy, pozatym to bardzo podobna do zwyklej kuchni polskiej.. by niebyo udziwnien uniemozliwijacych zjedzenie tylu kalori.. Aha jeszcze odnosnie ilosci posilkow to ok 5-7, w tym 3 duze, a reszta to podjadanie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Jakbys kupil tak z 10kg vitalmaxa 1 to powinno cos ruszyc.
A jaki masz trening moze rozpiszesz tez?
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
A jakbys zapodal jakies makarony,ryze,kasze nie wiem piersi kurczaka do tego bys kupil bialko+carbo albo gainera typu mass xxl,Gain bolic albo vitalmaxa 1 ??
Jakbys kupil tak z 10kg vitalmaxa 1 to powinno cos ruszyc.
A jaki masz trening moze rozpiszesz tez?
O makaronach nawet mi nie przypominaj pare razy w tygodniu jem makaron i duszone mieso, (za ryzem i kasza nie przepadam:P) piersi kurczaka, batoniki typu corny itd wydaja mi sie standardem wiec nawet o nich niewspominam )
Co do treningu to mialem kilka, wygoglowanych i ulozonych przez trenera na silce (raczej cwiecze w domu, bo sporko zlomu uzbieralo mi sie jak i przy dosc upchanym dniu wole pocwiczyc dluzej niz tracic czas na dojazdy i niedbale wykonywane cwiczenia, czy kozaczenie nowa komorka )
Aerobow nie robie, bo mi sa niepotrzebne;P Treningi mam krotkie (ok 60 -80min) z mala liczba powtorzen, duzo serii i prawie maksymalne obciazenie.
Jak zalerzy Ci na szczegolach to postaram wieczorem, zrobic rozpiske z dniami w tygodniu i cwiczeniami.
Napisano Ponad rok temu
mozesz dokladniej?z mala liczba powtorzen, duzo serii i prawie maksymalne obciazenie.
To moze dokup jeszcze gainera tak z 10kg vitalmaxa (ok 200zl+przesylka na promocji) Powinno cos pojsc.
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
mozesz dokladniej?z mala liczba powtorzen, duzo serii i prawie maksymalne obciazenie.
To moze dokup jeszcze gainera tak z 10kg vitalmaxa (ok 200zl+przesylka na promocji) Powinno cos pojsc.
Najcześniej jest to 5-7 powtórzen i ok 8 serii, przy wyciskaniu leżac głowa w dół, lub na płaskiej, podobnie w wyciskaniu nachwytem stojąc. Ale naprawdę rożnie bywa.. Co do ginera to pewnie kupie, choć nie wiem czy 10 kg czy 5kg, i jakieś witaminki i cynk, a dotego może spróbuje rosyjka mete (100tab)? Myśle, że może by coś ruszyło zwłaszcza ze tą mete bym brał już nie w lekarskich porcjach
Chciałbym zacząć na początku lipca (o dziwo w taki upał najłatwiej mi się tyje..) pociągnąć cykl z 2-3 tygodnie wziąć coś na od blok i odczekać troche i w 2 cyklu sprobować z deka lub oma tak z 8 strzałów.. i na tym zaprzestać zabawę.
Myślicie, że to dobry plan działań? Co polecacie na oblok? Clomid, czy może starczy hepatil? Gdzie za płace może nie najtaniej ale tanio?
Napisano Ponad rok temu
zrob ok 12/8 powtorzen i 3/4 serie oblukaj do dzialu treningNajcześniej jest to 5-7 powtórzen i ok 8 seri
A co do tej mety to nie lepiej byloby najpierw tego gainera kupic a pozniej jakby nie bylo efektu meta+bialeczko?
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Ain't no sunshine when it's on
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Buehehhe dobre w huii, tak rzeczywiscie masz podobna sylwetke do Wojtka. Do garow chlopie jak to sie mowi.
Koleżko, jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział ze chodzi mi o okres po gimnazjum. Z dziennika Wojtka można się dowiedzieć ze ważył 51kg, a ja całe 2 kg więcej, problem w tym że mi się to nie zmienia zbytnio mimo ogromu pracy, dlatego saa..
Moim zdaniem masz wiecej niz te 24 cm biorac pod uwage jeszcze twoj wzrost 184, jak bys mial 24 to by wygladalo to jak patyk raczej, dziewczyny maja wiecej w lapce nawet , to tak zeby cie pocieszyc
Serio mam coś koło 24.. oczywiście mierzone na luzie. No fotach tak tego nie widać bo jest na spięciach robione, no i jak byłem mały to bardzo dużo ćwiczyłem na drążku (po 20 podciągnięć), i trochę chodziłem na boks (lekkopółśrednia) ale to tak nawiasem ;-) odnośnie jako takiego trójgłowego ramienia, który jeszcze u mnie występuję
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Codziennie rano 100 brzuszków i 3 serie podnoszenia nóg na drążku
Poniedziałek – Klatka
Wyciskanie sztangi na prostej ławce 4 serie - progresja
Wyciskanie sztangi głową w dol 4 serie - progresja
Rozpietki na prostej lub skosie 3 serie lub sprężyny
Środa - Plecy + barki
Podciąganie na drążku nad chwytem 4 serie
Podciąganie na drążku podchwytem 4 serie
Unoszenie tułowia z nogami na ławeczce 4
Podnoszenie sztangi stojąc w szerokim uchwycie do brody 3 serie
Wznosy hantli na prostych rekach stojąc 4 serie
Piątek - Biceps + tricep
Hantle w uchwycie młotkowym 4serie
Hantle 4 serie
Pompki 2 serie
Wyciskanie sztangi leżąc w wąskim uchwycie 4 serie
Niedziela
Spacerek 40km
Napisano Ponad rok temu
Wazylem z 70 kg a w ramieniu ? moze ze 30 ?INEED$, ciekawe ja kty wygladales jak zaczynales cwiczyc
A ty kolezko trening masz slaby bo raz ze katujesz 3 razy w tygodniu trieps, dwa ze nie dla ciebie polaczenie bic +tric, trzy ze nie cwiczysz nog. Najpierw to zajrzyj do dzialu odzywianie i trening no bo kurwa nie robcie sobie jaj, czemu ten temat jeszcze nie zamkniety ?
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY