Zalewanie podczas cyklu??
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno co sądzicie o salbutamolu na wycinke.Czy na prawde jest tak dobry jak to opisują.Mało ubocznych skutków a oprócz tego dużo dodatnich cech oprócz spalania tłuszczu??Jakie dawki salki dziennie.I czy np.zaraz po cyklu mozna robić cykl z salki czy lepiej odczekac.
Ps. Ile miesięcy po cyklu z samej metki mozna robić następny cykl w stylu metka+ coś tam??
Napisano Ponad rok temu
wegle o wysokim ig sa najgorsze
Napisano Ponad rok temu
teoretycznie mowi sie ze przerwa powinna wynosic czas poprzedniego cyklu+PCT a najlepiej dać sobie spokój na pól roku rok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proviron wskazany po ctyklu poprawia samopoczucie nie ma doła posterydowego i poprawia znacznie libido tez nienadajesię jako srodek który ma zapobiegać zalaniu się .
Cynk mozesz brać jak działa to bardzo słabo, działanie wysoce kontrowersyjny sprawdza się jako antysyfer po i na cyklu.
Tak wiec tylko zmarnujesz nolve, i proviron przy mocnyvch cyklach, i przy predyspozycji do gino duzo osób daje nolve przewaznie 10mg przy nandrolonach nolva jest bezradna sprawdza się bromoktryptyna ,są doniesienia tagze o wit b 6 ale nie jest to do konca pewne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z paru względów.
Proviron sam wiem po sobie znacznie zmniejsza katusze na pct libido chęci do treningu są w normie niektórzy stosują proviron do nandrolonu jak nie chcą dd ja natomiast mysle zedonandrolonu lepsze są małe dawki enana lub nawet omandren e7d, lepszy efekt, mniejsze koszta.
Natomiast jak czytałes co innego rób jak uważasz, ja przedstawiłem ci moje zdanie sezonowca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to prawda że początkującym wystarczają dawki w granicach 50-100 mg /tyg
nie to nie prawda musisz kłóc sie co drugi dzien lub conajmniej 50mg
Jezeli tak jest to te 2 ampułki bierze sie na raz i tylko raz w tygodniu sie kłujemy??
tak jestprzy dece a nie siłabolinie
Jakie efekty są przy połączeniu z tesciem
zadowalające... podstawa to dieta od niej wszystko sie zaczyna...
Napisano Ponad rok temu
to kumpel chyba ma ogromne szczescie lub cie walowal...kumpel kupił i powiem ci zeefekty siłowe były ogromne masa też ladnie poszła i był bardzo zadowolony
Napisano Ponad rok temu
to kumpel chyba ma ogromne szczescie lub cie walowal...
nie wałował sam mu wbijałem ten sok i chodziłem z nim na siłownie i obserwowałem postepy
Napisano Ponad rok temu
to ma ogromne szczescie ze dostal legit towar... malo znam ludzi co na takowy trafili;)nie wałował sam mu wbijałem ten sok i chodziłem z nim na siłownie i obserwowałem postepy