Chodzi tutaj o ser robiony domowymi metodami :
potrzeba do niego mleko od krowy . Procedura wytwarzania :
Mleko stoi w temperaturze pokojowej aż sie zakwasie i zrobi lekko zsiadłe, potem ogrzewa go stawiając na kuchence po pewnym czasie ogrzewania wyraźnie zacznie sie oddzielac serwatka od sera.
Potem całość wlewa sie na durszlak Chodzi o to zeby odzielić serwatke od sera. po tym można już go konsumować! w smaku jest świetny ale ile ma btw tego nie mogę znaleść może ktoś się orientuje w temacie.
Ser biały czy wartościowy???
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
bokser vs amator |
Samoobrona |
|
|
||
Jak zadbać o swoje serce? |
Porady |
|
|
||
NitrobolonII czy kreatyna Multipowera?? |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Czy sztuki walki powinny wychowywać? |
CROSS-BUDO |
|
|
||
Sprawdz czy nie przepłacasz za swój trening!!! |
COMBAT |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Początek, HELP!
- Ponad rok temu
-
Sarsaparilla
- Ponad rok temu
-
Zioła w kulturystyce
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc w diecie i treningu
- Ponad rok temu
-
nowa dietka...
- Ponad rok temu
-
Dieta do oceny i dodaniu tłuszczy
- Ponad rok temu
-
Jaka dieta?
- Ponad rok temu
-
Banan
- Ponad rok temu
-
Chce stracić brzuch lecz nie chce stracic pozostałęj masy
- Ponad rok temu
-
Co po i przed treningiem ? w gre nie wchodza suplementy
- Ponad rok temu