Chodzi tutaj o ser robiony domowymi metodami :
potrzeba do niego mleko od krowy . Procedura wytwarzania :
Mleko stoi w temperaturze pokojowej aż sie zakwasie i zrobi lekko zsiadłe, potem ogrzewa go stawiając na kuchence po pewnym czasie ogrzewania wyraźnie zacznie sie oddzielac serwatka od sera.
Potem całość wlewa sie na durszlak Chodzi o to zeby odzielić serwatke od sera. po tym można już go konsumować! w smaku jest świetny ale ile ma btw tego nie mogę znaleść może ktoś się orientuje w temacie.
Ser biały czy wartościowy???
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Od usera - pytanie |
KARATE |
|
|
||
KURCZE MIĘSNIOWE- przyczyny i zapobieganie |
Zdrowie i Medycyna |
|
|
||
"DOBRA NOWINA" :D :czytaj: |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Dopiero zaczynasz biegać? To plan dla ciebie! |
Bieganie |
|
|
||
martial arts tricks, czy cos :) |
Inne sporty |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Początek, HELP!- Ponad rok temu
-
Sarsaparilla- Ponad rok temu
-
Zioła w kulturystyce- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc w diecie i treningu- Ponad rok temu
-
nowa dietka...- Ponad rok temu
-
Dieta do oceny i dodaniu tłuszczy- Ponad rok temu
-
Jaka dieta?- Ponad rok temu
-
Banan- Ponad rok temu
-
Chce stracić brzuch lecz nie chce stracic pozostałęj masy- Ponad rok temu
-
Co po i przed treningiem ? w gre nie wchodza suplementy- Ponad rok temu



Ponad rok temu
