first cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja równiez to polecam jak dla mnie na 1 cykl bdbpolecam mega capsy z olimpa ja sie nie zawiodlem
Napisano Ponad rok temu
creapure moze byc kaizena, na transport moze byc r-ala, czy D-pinitol (HI TEC Anabolic Juice), na masowke dorzuc jeszcze gainera, albo carbo i bialko, do tego standard witaminy, lecytyna, zma, omego 3 i styka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ten kaizen lepszy niz trec? a ile kosztuje?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i 300g starczy na cykl przy treningu 4x w tygodniu, gdzies 5,5 tygdonia
kaizen ma najczystsza kreatyne, z tych dwuch ta bym wybrał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja chciałem sobie na krecie pojechac tak jak każdy mój plan trwa - 3miechy. a na transportera dextro zapodam. nie wiem teraz czy brać te mega caps olimpa czy te creapure bo i to i to chwalą heh.i 300g starczy na cykl przy treningu 4x w tygodniu, gdzies 5,5 tygdonia
kaizen ma najczystsza kreatyne, z tych dwuch ta bym wybrał
Napisano Ponad rok temu
creapure. I weź sobie Kaizena albo Inkospor'u. To są najlepsze. Olimp mega caps każdy chwali na pierwszy raz, ale prawda jest taka, że na innych kreatynach takie same efekty będą za pierwszym razem. A olimp, szczególnie w porównaniu z Inkospor'em to syfnie chce brać jakiejś słabej bo szkoda kasy.lepiej dać wiecej i być zadowolony
Napisano Ponad rok temu
1) nie widze sensu inwestowac w stare mega capsy skoro olimp ma teraz kreatyny ze znaczkiem R czyli wiecie o co kaman
2) do Poczatkowy, kupowac dextro jako transporter. chyba ze w celach typowo uzupelniania ww ale to i tu lepiej nada sie carbo jako odpowiednio dobrana mieszanka roznych ww
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
czyli mega capsy odradzasz? R czyli co ?1) nie widze sensu inwestowac w stare mega capsy skoro olimp ma teraz kreatyny ze znaczkiem R
jak nie te mega capsy to coJoks proponujesz na pierwszy cykl? a i taka co nie wysyfia zabardzo!
Napisano Ponad rok temu
CREAPURE ®R czyli co ?
kup se ta za kaizenu i bedzie spokojak nie te mega capsy to coJoks proponujesz na pierwszy cykl?
Napisano Ponad rok temu
i cykl max 6tygodni? i jakieś rady czego unikać itd. ? i jakie przerwy w braniu kreatyny miedzy cyklami?
Napisano Ponad rok temu
te pytania sie juz tak powtarzaja ze odpisywac sie nie chce hehe. cykl ciagniesz tak dlugo jak masz efekty moze to byc 6 tyg moze byc 8 tyg. czego unikac? raczej musisz wiedziec by spozywac kreatne na czczo. kawy itd to mity wiec nie musisz sie tego pozbywac. jakie przerwy? takie by zrobic 3-4 cykle w rokucykl max 6tygodni? i jakieś rady czego unikać itd. ? i jakie przerwy w braniu kreatyny miedzy cyklami?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
p.s. z obliczeń jak cykl bedzie 6tygodni i w tygodniu 3treningi to wyszło mi 36porcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu