Zostalem skierowany na ekg, echo serca, holter. I na badanich powiedzieli mi ze mam jakieś szmery w sercu

no chooj z tym mówie. Ale wczoraj doebrałem badania z Holtera i... minimalne bicie serca 45 oO, maxymalne o duzo za duze. Poprostu moje serce czasem bije za wolno, a chwilke potem zajebiście szybko.
  no chooj z tym mówie. Ale wczoraj doebrałem badania z Holtera i... minimalne bicie serca 45 oO, maxymalne o duzo za duze. Poprostu moje serce czasem bije za wolno, a chwilke potem zajebiście szybko.JEstem osobą nerwową, ale zeby takie jaja
 dzisiaj okolo 16-17 ide do lekarza który ma ogladnac te badania i zobaczyc co i jak. Boje sie ze bedzie lipa jak mi zajebią papiery jakimś gownem ze mam serce slabe czy cos takiego, bo do woja nie pójde, i z siłka moze byc koniec,. w dodatku pewnie jakis leki
 dzisiaj okolo 16-17 ide do lekarza który ma ogladnac te badania i zobaczyc co i jak. Boje sie ze bedzie lipa jak mi zajebią papiery jakimś gownem ze mam serce slabe czy cos takiego, bo do woja nie pójde, i z siłka moze byc koniec,. w dodatku pewnie jakis leki  Nie wiem czego to tu p[isze ale jakos zjebany mam przez to humor, musialem sie komuc wygadac ;(
 Nie wiem czego to tu p[isze ale jakos zjebany mam przez to humor, musialem sie komuc wygadac ;(

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook