Zastanawiam się czy nie zacząć brać białka, jako składnik budulcowy. Lecz zależy mi na tym, aby w składzie białko nie miało żadnego chemicznego syfu, interesują mnie naturalne składniki, jeśli to możliwe

Z
góry dzięki i pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiec zacznij jesc produkty zawierajace bialko mintaj, tunczyk, cycek, twarog itdinteresują mnie naturalne składniki
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co było pierwsze? |
JIU JITSU |
|
![]()
|
||
Pierwsze wrazenie |
CAPOEIRA |
|
![]()
|
||
Białko |
Kuchnia |
|
![]()
|
||
pytania dotyczące pierwszego trenigu |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Benchmade model 43 - pierwsze wrazenie. |
MAGIA STALI |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_kosior_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu