Krea-Alkalyn 120 kap Trec, HMB pure 500 240 kaps. D-ribose.
Napisano Ponad rok temu
tauryna i jakies tam jeszcze inne rzeczy nie pamietam dokladnie teraz.. a nie chce mi sie isc na dol po folie
Napisano Ponad rok temu
a w wegle daja to samo w wiekszosci i nie odgrywa to tak waznej roli jak w bialkach, bo i carbo jest zgola innym typem odzywki i nie jest to takie istotne
Napisano Ponad rok temu
nie takie nikłe bo jest tam też D-ryboza choc wydaje mi sie to przyno to tylko jakies nikle ilsoc transprterow
kre alkalyn raczej zbędnym dodatkiem.
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
w sumie to chialbym miec tylko takie problemy jak poczucie sennosci, ale i tak zawsze sa to mieszanki kilku weglopodobnych w carbo, wiec ciezko by to zbilansowac
to co ma taki znaczacy wplyw na takie wazne rzeczy jak czasowe opoznienie katabolizmu czy odbudowa glikogenu? chyba nie glukoza ktora chodzi w TESCO po 5zl za kilogramy
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to które z dostępnych Carbo najlepiej kupowac?
tez czekam na odpowiedz
Biogenixa
to chyba steryd jakis
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niee :D to ma chyba nawet coś wpsólnego z Olimp-Labs bo na stronie ich jest jaki jedna z marek obok olimpu.to chyba steryd jakis
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joks, czyli nie zaraz po treningu tylko po 20 min i potem zaraz po carbo/gainerze porcje białka?wiec mozecie zostac przy bx tylko ze wazne sa tu odstepy czasowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
carbo przed i po treningu
ka
dni treningowe:
-1 porcja 30 min przed 1 posilkiem
-2 porcja 30 min przed treningiem
dni nietreningowe:
-1 porcja 30 min przed 1 posilkiem
-2 porcja 30 min przed ostatnim posilkiem
ostrowia
- Rano do sniadania
- Przed treningiem
- Po treningu
(kiedy ostrowie najlepiej brac?! 2 x dziennie by mnie interesowalo)
jak ktos wie zna sie na tym rozplanowac mi jak brac odstepy miedzy carbo i ostrowia i kreatyna musze byc 30 min wiec nie wiem jak ten problem rozwiazac
Napisano Ponad rok temu
wedlug ostatnich doniesien tak bedzie dobrze. Bierz 20 min po treningu 50g carbo i 30g bialka. Przed treningiem lepiej dostarcz wegle z jedzenia - np. ryz brazowy. Jak masz intensywny, dosc dlugi trening to mozesz brac carbo podczas treningu.czyli ostrowie razem z carbo brac ? czy zle zrozumialem
carbo przed i po treningu
krealkyn zapodaj tak:
DT: 2cap naczczo i 2cap po treningu
DNT: 2 caps naczczo
mozesz smialo zwiekszac dawkowanie nawet do 4 w czasie cyklu, zobaczysz jak bedzie szlo.
ostrowia nie nadaje sie na noc, wiec pozostan z dawka po treningu, z rana do sniadania, a w DNT w trakcie dnia dorzuc do jakiegos posilku, w ktorym masz malo bialka