Krea-Alkalyn 120 kap Trec, HMB pure 500 240 kaps. D-ribose.
Napisano Ponad rok temu
Chcial bym zeby sie wypowiedzialy osoby ktore braly jakis z tych suplementow, i czy to jest dobry zestaw, czy cos wymienic.
Cwicze od Pazdziernika regularnie wczesniej mialem kilka miesiecy przerwy przez marihuane co do suplementacji to ponad rok temu mialem cykl kreatyny i gainera.
waga:80kg
wzrost: 185cm
wymiary niepotrzebne
Cel torszke urosnac bo na sucho za duzo juz nie idze.
rekord: klata law. plaska:94kg. wiecej nie wiem
jesli czego nie napisalem pisac
Napisano Ponad rok temu
KA - dobra kreatyna, bralem olimpu niewiem jak trec
HMB - w zyciu tego nie wezme, chyba ze jako antykatabolik na redukcji. Przeczytaj sobie temat w FAQ o hmb, ono nie dziala na wytrenowanych zawodnikow bo poprostu organizm sam sobie wytworzy ten maslan, wolalbym kupowac w stalej suplementacji juz cla niz hmb. d-ribose - nazwe to przegapionym anabolikiem gdyz jest to fajny suplement zwlaszcza w polaczeniu z kreatyna
nie widze w tym cyklu masowym zadnego gainera
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie mam zamiaru brac gainera i fundusze mi na to nie pozwalaja, na samej kreatynie tez mozna urosnac co do diety to sie staram ale ciezko , jem wszystko co jest wysokobialkowe duzo weglowodanow, posilki o wyznaczonej godzinie.
Napisano Ponad rok temu
dokup se bialko ewentualne
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec jesli koles nie ma kasy to nie musi kupowac
juz lepiej jakis Gainer lub Carbo
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
np dla mnie to jakies 160g bialka
podzielic na 5 posilkow to wychodzi ponad 30g bialka w posilku. czyli za kazdym razem musialbym zjadac ok prawie 200g kurczaka. wychodzi kg samego miesa dziennie..
i co dalej jest łatwo??
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- ka oraz
- carbo + wpc
carbo + wpc porcja tuz przed treningiem 30-40 g i 10-20 g białka
a 20 min po treningu 50g carbo i 30g bialka
i bez zadnych kombinacji alpejskich , plywakiem, pilkarzem nie jestes by stosowac d-ryboze, a jej cena jest dosyc duza a na carbo + wpc lepiej wyjdziesz
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
MILKA, kupuj:
- ka oraz
- carbo + wpc
powiedz mi jakie carbo i wpc jest najleprze
i czym sie rozni carbo od gainera ?
i powiedzmy ze bym chcial jechac na zezbe nie robiac masy, to d-ribose jest dobre i jakie najlepiej suplementy brac
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a białko moze byc ostrowi bo tanie
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
WPC OSTROWIA (tyle ze ostrowie to bardziej przez neta kupisz bo niewiem czy gdzies na miescie mozna dostac )
Napisano Ponad rok temu
Ostrowianka to ostatecznosc.. mozesz kupic w necie, ale w hurtowniach mleczarni "ostrowia".. u mnie np jest.. poszukaj w google'ach moze znajdziesz blisko siebie cos.
a jak nie to na allegro inne uniwersalne bialeczka
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a jak Ostrowi nie dostaniesz to polecam BIOGENIX Pro Longatum tez tera jest w promocjach i na allegro mozna tanio wyrwac
Napisano Ponad rok temu
nie moge sie z tym zgodzic, slyszales o vitargo ?, wbrew pozora jest tylko kilka wart uwagi odzywek typu carbo inne za szybko sie wchlaniaja i sa bez uzyteczne nawet do transportu kreatyny chociazby z wyrzej wspomnianego problemuCarbo to carbo nie trzeba sie nad nim tak rozwodzic
Napisano Ponad rok temu
nie moge sie z tym zgodzic, slyszales o vitargo ?
zawsze znajdzie sie jakis skrajny przypadek. A masz na mysli ten wynalazek Vitargo XP - z rozbudowanym weglowodanem o nazwie "glokogen" ( ze niby tak szybko sie wchlania i odboduwuje glikogen po wysilku fiz. ) czy to drugie Vitargo EL - ten jeszcze ujdzie, ma przynajmniej duzo mineralow...
w sumie to reszta odzywek typu - carbo tych co sie kupuje z bardziej znanych niczym sie nie rozni poza wyjatkami z transporterami w malych ilosciach. A tak to w wegle nic innego nie wloza jak malto, dextroze, glukoze, maltoze czy inne fruktozy. Nie ma to takiego znaczenia jak przy wyborze białek.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu