problem z kretą ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to nie rozkoksi ja do takich rozmiarow jakie chce, only saanie widze w tym nic dziwnego, byla juz jedna kobitka, ktora brala nb2 i elegancko wygladala
taki krealkyn, czy luzne stacki z estrem czy jablkiem moga byc
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
o jakich rozmiarach myslicie ze ja mysle? ja z tluszczem nie mam problemow, wystarczy zobaczyc moje zdjecia;)
nie chce byc jakas tam jak pudzian abo cos:d bez przesady.. to na prawde kobiecie nie przystoi
ale mam manie na pkc moich barkow plecow i bicepsow..chce je toche rozbudowac...
wiadomo ze tluszcz tez przyjdzie..ale to sie spali..regularnie biegam..takze tez spalam na bierzaco..wy sie o mnie nie matrwcie,nie bedzie ze mnie potwor:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i nie wolalabym si epostarac o "filigranowa figure" nigdy nie bylam szkieletorem i nie bede..wiem ze Tobie pewnie podobaja sie anorektyczki,ale moim zdaniem jest to nieapetyczny..kobiete powinno byc za co zlapac...a nie sama skora i kosci..bleeeeh
z reszta de gustibus non dispudantum..czy jak to sie tam pisze;) moja sprawa..
pza tym kto powiedzial ze chce NORMALNEGO faceta..jak juz to ma byc taki ktory bedzie mnei akceptowal taka jaka jestem..a nie wymyslal... pewnie swoim laska kazecie sie odchudzac...ŻENADA!
Napisano Ponad rok temu
wiem ze Tobie pewnie podobaja sie anorektyczki,ale moim zdaniem jest to nieapetyczny..kobiete powinno byc za co zlapac...a nie sama skora i kosci..bleeeeh
no wolę raczej chude ale anorektyczek nie lubię, kości są dla psów a nie dla człowieka he. Trzeba mieć za co złapać kobietę to się zgodzę w zupełności, ale też bez przesady oczywiście pozdrawiam
proponuje koniec spamu i zabranie się za doradzanie pink__ bo to jak chce wyglądać to tylko i wyłącznie jej sprawa.
Więc:
widziałem że z tą kretą Ci doradzili..więc jeśli masz jakieś inne pytania to napisz a pomożemy
Napisano Ponad rok temu
biore kreatyne rano naczczo i w dni treningowe potreningu zaraz..a w nie treningowe biore tylko raz rano naczczo i potem juz nie..ale kumpel mi mowic ze mam brac jeszcze przed spaniem..wiec nie wiem? co radzicie?
Napisano Ponad rok temu
Nie ćwiczysz to ja nie widze sensu dostarczania tyle co w treningowy.
Chyba że masz 500g . Po drugie masz za małą mase ciała żeby walic zawsze 10g
Co do chudych dziewczyn, sam nie lubie kościstych tylko takie co jest za co złapac ale taka co jest za co złapać moze byc równierz chuda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z reszta de gustibus non dispudantum..czy jak to sie tam pisze;)
de gustibus non disputandum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...