to moj pierwszy post na waszym forum - prosze zatem nie "jechac" mnie za bardzo jesli bede popelnial oczywiste pomylki
26lat, 180cm wzrostu i ok 72kg wagi - przynajmniej tak myslalem do niedawna,
przez ostatnie pol roku klimat w jakim przebywalem spowodowal ze nie za bardzo mialem ochote na jedzenie (goraco i sucho) ... po przyjezdzie do kraju okazalo sie, ze waze 68kg
zatem najwyzszy czas zeby troche potrenowac i nadrobic braki w masie - docelowo chcialbym wazyc jakies 80kg i tu powstaje pytanie...
jakies 2 lata temu trenowalismy (troche amatorsko) do zawodow plywackich i wowczas trener polecil mi to co popularnie nazywacie tu gainerem (odzywke weglowodanowo-bialkowa, chyba firmy Trec) oraz puszke BCAA od tego samego producenta - treningi szly ok - power byl niezly (nigdy wczesniej nie bralem zadnych suplementow)
a pytanie jest nastepujace - czy na moim etapie treningu (poczatki, jesli nie liczyc manii silowni ktora dopada kazdego w wieku 17-18lat) jest to optymalny zestaw?
mam juz sprawdzone co to jest WPC Ostrowia
czy zasady podane na opakowaniu (spozywania) mam stosowac? czy macie jakies wlasne doswiadczenia na ten temat?
dzieki
h3x

Ponad rok temu
FaceBook