Rada
Napisano Ponad rok temu
zma fajna zabawka przed snem nie tylko lepsza regeneracja i glebszy sen ale u osob obciazonych wysilkiem zapotrzebowanie na cynk wzrasta a o roli cynku pisac chyba nie musze. wiec nie powinniscie traktowac zma tylko jak suplement na podwyzszenie poziomu tescia bo ma on wszelakie zastosowania. nawet cera sie poprawia u osob z tradzikiem a tego tescia to tak podwyzsza jakby chcial a nie mogl i dlatego ten text mnie rozwalil
fighterkoks napisał/a:
ZMA jest za mocne dla niego dlatego ze podzywsza poziom tesosteronu
jak dla ciebie zma jest mocne to nitro2 to chyba bomba wodorowa , nic by mu nie bylo to takie boostery nie podwyzszaja ponad naturalna granice
pewnie masz racje bo ja sie na tym wiele nie znam ale to troszke dziwne bo chlopakom ktprzy cwicza po 7 miechow proponujecie jakols odzywke weglowodawnowo bialkowal ktora i tak im nic nie da bo na dobry poaczatek zobacz jego profil on ma tylko 4 miesiace stazu a zma podwyzsza duzo testosteron a jesli jak on jest w wieku dojzewania to sam powiedz ze to bedzie za mocne bo po co mu tyle tesosteronu ...a jak chlopaka pozniej wyspie to bedzie problem ...
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
aha no i jak moze go wysypac po zma skoro to leczy tradzik a nie wywoluje
nie mialem na mysli tego ze od zma my wyskczol tylko jak bedziesz mial nadmiar testosteronu ale masz racje z tym wszystkim
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
zreszta tradzik to taka choroba wywolana czyms innym a nie testosteronem i ludzie maja nawroty nawet w starszym wieku i troszke nie na miejscu jest obwinianie za to tescia bo to oznaczaloby ze wszyscy co nie maja syfów to maja w sobie malo tescia
to jest zalezne od hormonow ale wiem o tym ze zmienienie ilosci tescia nie przekraczajacej granicy tez powdouje syfy wiem bo od samego cwiczenia zwieksza sie poziom tescia i ja dostalem pare od treningow wiem ze to bylo przez trening a nie przeez higiene to mowie tylko w moim przypadku ale widze ze jestes obryty z wszystkiego i nie ma sie co klucic bo jestem mlodszy a zma mowisz mineraly wszystki witaminy z grupy b wplywaja pozytywnie na organizm oprocz b12 bo zwieksza ilosc lojotoku
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
edit doczytalem teraz dalej odnosnie witamin z grupy b. jesli jestes zdrow to niema sie czym przejmowac ale jesli masz ukryty nowotwor to witaminy z tej grupy kilkukrotnie przyspieszaja jego rozwoj ale w zma stosowana jest witamina b6 i tylko w celu lepszej wchlanialnosci cynku i magnezu. i niema co tak patrzec tez na te witaminy bo tradzik to taka choroba na ktora do dzis nie wynaleziono skutecznego leku i mity na jego temat sa obalane tak szybko jak powstaja czyli miedzy innymi to co wspomniales (nie mycie twarzy czyli nie dbanie o higienę) lub spozywanie slodyczy itp mity ktore niby go wywoluja wiec nawet gdybys bral jakies zestawy witamin z witamina b12 to zapewniam cie ze nie byloby to na tak lub na nie. ogulnie dlatego jestem za antybiotykami bo kremy bez recepty nic nie pomagaja i niema to jak walnac sobie antybiotyk odrazu jak reka odjal hehe, wazna jest rowniez pora roku czyli w zime i w lato nasza skora zachowuje sie inaczej i mamy dlatego rozne wysypy raz mniej raz wiecej
Napisano Ponad rok temu
ogulnie dlatego jestem za antybiotykami bo kremy bez recepty nic nie pomagaja i niema to jak walnac sobie antybiotyk odrazu jak reka odjal hehe,
wiem to jest najskuteczniejsze i bralbym nie patrzac na nic lecz ja nie mam tak powaznego stanu twarzy zeby ciegac po antybiotyki gdzie nie gdzue mam dlatego wole inne leki w plynach poniewaz po niektorych antybiotykach traci sie na masie a z masa takze i miesnie i tak troszke szkoda wywalac to co sie dalo na odzywki wiem ze sa slabsze leki i mocniejsze ale i tak wole nie ryzykowac
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem ale mi chodzilo o tabletki po tabletkach ma sie najczesciej nawet jak sie ma dobra diete to i tak zawsze cos tam spadnie apozatym jak ktos ma dradzik to nie ma takiego kremu ani masci zeby wyleczyc do konca jedyna droga to zabawa hormonami poprzez antybiotyki w tabletkach
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu