tight
Napisano Ponad rok temu
Zmniejsza apetyt chroniąc przed przejadaniem się.
Zwiększa poziom energii.
"""
Ile z tego to prawda dokupowac do tego antykatabolik?ile dziennie tabsow trzeba zjesc.CLA do tego dokupic??pozdrawiam
JOKS SZCZEGOLNIE PROSIL BYM O TWOJA WYPOWIEDZ.POZDR
Napisano Ponad rok temu
"Chroni mięśnie przez zjawiskiem katabolizmu
Zwiększa poziom energii
napewno daje kopa, zmniejsza apetyt, wzmaga pocenie sie itd. na ochrone miesnia niemasz co liczyc
takdokupowac do tego antykatabolik?
zalezy czy bcaa,hmb,glutaile dziennie tabsow trzeba zjesc
mozesz tansze hcaCLA do tego dokupic
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
"Chroni mięśnie przez zjawiskiem katabolizmu
Zwiększa poziom energii
napewno daje kopa, zmniejsza apetyt, wzmaga pocenie sie itd. na ochrone miesnia niemasz co liczyctakdokupowac do tego antykatabolik?
zalezy czy bcaa,hmb,glutaile dziennie tabsow trzeba zjesc
mozesz tansze hcaCLA do tego dokupic
thigt itp to nie byle co
jak dla kogo te tighty, scorche to sie wciska ludzia w wierze ze najmocniejsze z legalnych i skladowo faktycznie tak jest. ale popatrz to samo dzieje sie ze stackami. poczytaj reklamy nitro2, ko itd. wymyslaja kombinuja niby takie bomby kreatynowe a ja biore i malolat po mecie za 30 zl ma lepszy przyrosty i pompe niz ja po 2 opakowaniach stacku a niby juz na orbicie sie powinienem znalezc po opisach i reklamach hehe pogadaj z bodym on tez kosmiczne dawki wali by cos w ogule poczuc. wiec wiem co mowie bo zeby cos poczuc to thermo speeda extreme olimpu to musialem lekko 12 dziennie brac. patryk tez jakos dojechal do takiej zawrotnej liczby poszukaj w jego poscie chyba 9 juz bral a niby synefryna, kofeina itd w skladzie. a dzienna zalecana dawka tylko 2. i sie moge zalozyc ze jakis specyfik w cenie za ~100-150 zl cie lepiej podziabie niz tight i scroch razem wziety. na redukcji i tak sa wazniejsze sprawy ktorych trzeba sie trzymac niz najmocniejszy fat burner to tylko dodatek ktory jakbys bral w zawrotnych dawkach siedzac nic nie by nie dal. i dlatego nie ulegam juz reklama bo wiem z doswiadczenia czy redukcje robilem z fat burnerem czy bez to zawsze taki sam prawie wynik wychodzi poprostu walisz tyle bialka ze az czubiem glowy ci wychodzi a bialko potrafi i o 40% metabolizm przyspieszyc. biegasz codziennie nawet i 2x dziennie a w weekendy basen i chudniesz w oczach
CZYLI:tight hmb i cla? a moze nic nie kupowac i zostawic sobie pieniadze na odzywki po redukcji?Zawsze mysalem ze Białko idzie w mase w moim przypadku bardzo duzo w brzuch nie przyszlo by mi do glowy ze mozna chudnac dzieki niemu...(iso lite treca tez tak działa?)pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kup sobie bialko, hca i jakiegos fat burnera. ale tak jak pisalem sa wazniejsze rzeczy o ktorych musisz pamietac na redukcji. bo suple to tylko dodatek
Mam 2 opakowania iso lite treca moze byc?i do tego jeszcze jakis antykatabolik prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli masz co ochraniac to owszem mozesz wrzucic antykatabolik. na redukcje dobre sa rowniez omega3 - tanie oraz zestaw witamin i mineralow - bez niektorych witamin tluszcze nie sa metabolizowane oraz kup tez tania tauryne - przydatna do redukcji. czy 2 opakowania bialka starcza to niewiem bo niewiem jakie dawki pochlaniasz
PODSUMOWUJAC:
-FAT BURNER
-hca
-hmb
-omega3 -to jest ten zestaw witamin i minerałow?dostane to w aptece?
-tauryna
-Białko jem 2 razy dziennie po 30g iso lite wystarczy?
Namieszane juz mam w głowie z tym chudnieciem
a moze Wysłany: Sob Sty 13, 2007 4:33 pm Temat postu: spalanie spory zestawik
"Clenburexin 90 kaps+
Thermo Fat Burner 120 tabletek+L-Karnityne Complex 90 tab
do tego cos azeby nie przesadzic i nie tracic masy juz ciezko zdobytej
Taurine 900 120 kapsułek+Anabolic BCAA System 120+Peptide Glutamine powder 200g
i omega 3?"""
Napisano Ponad rok temu
nie omega3 to zdrowe tluszcze. kupisz taki zestaw witaminy/mineralow w sklepie sportowym najlepsze olimpa w aptece dostanesz cos na rodzaj centrum,vigor itd.-omega3 -to jest ten zestaw witamin i minerałow?dostane to w aptece?
-tauryna
zalezy jak wielkie to sa opakowania czy 600g czy 1500g, policz sobie na ile dni wystarczy-Białko jem 2 razy dziennie po 30g iso lite wystarczy?
dwa lipnie-srednie fat burnery i lajtowa l-karnitynaClenburexin 90 kaps+
Thermo Fat Burner 120 tabletek+L-Karnityne Complex 90 tab
same antykatbolikiTaurine 900 120 kapsułek+Anabolic BCAA System 120+Peptide Glutamine powder 200g
dorzuc do swojego zestawu tauryne bo nie dodales
Napisano Ponad rok temu
nie omega3 to zdrowe tluszcze. kupisz taki zestaw witaminy/mineralow w sklepie sportowym najlepsze olimpa w aptece dostanesz cos na rodzaj centrum,vigor itd.-omega3 -to jest ten zestaw witamin i minerałow?dostane to w aptece?
-taurynazalezy jak wielkie to sa opakowania czy 600g czy 1500g, policz sobie na ile dni wystarczy-Białko jem 2 razy dziennie po 30g iso lite wystarczy?
dwa lipnie-srednie fat burnery i lajtowa l-karnitynaClenburexin 90 kaps+
Thermo Fat Burner 120 tabletek+L-Karnityne Complex 90 tabsame antykatbolikiTaurine 900 120 kapsułek+Anabolic BCAA System 120+Peptide Glutamine powder 200g
dorzuc do swojego zestawu tauryne bo nie dodales
Joks napisz mi co twoim zdaniem było by najlepsze z oferty treca pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem za hehe ja jakos nieprzepadam za treckiemtrzeba bedzie niedługo obalić mit że TREC jest najsoldniejsza firma
Napisano Ponad rok temu
IRSET, nie tylko Trec istnieje trzeba bedzie niedługo obalić mit że TREC jest najsoldniejsza firma i ma najlepsze suple
Niestety tylko tej firmy odzywki sprzedaja w moim miescie i sladowe ilosci olimpa ale tylko białka tej firmy...A zamawianie na internecie 4kg gainiera troche kosztuje...
Jakis adres dobrego sklepu z suplami na internecie mozecie podac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na tym forum polecamy tylko [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Universal Animal Cuts Free - 42??dobry produkt?
Olimp CLA - 90 kaps. 49,00 zł szt. 49 zł Usuń
Weider Ultra Burner II - 150 kaps. 79,00 zł szt. 79 zł Usuń
Activita HMB 500 mg - 240 kaps 52,00 zł szt. 52 zł Usuń
Olimp VITA-MIN PLUS - 30 kaps. 13,90 zł szt. 13.9 zł Usuń
VitalMax Tauryna Mega Capsules - 240 kaps
Moze taki zestaw?