ile da rade
Napisano Ponad rok temu
*Scorch Remix V3
* Tight!
*Thermo Max
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trudno powiedzieć jeden zrzuci 10 kg w miecha
inny 5 kg w pół roku nie da sie tego okreslić
tak ot sobie, jakbyś podał wzrost wiek wagę typ budowy
kumpla to może prędzej a tak to wróżka.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dietka
Spalacz i moze da rade 12kg ;]
Napisano Ponad rok temu
chyba DNPSpalacz
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla kogo te tighty, scorche to sie wciska ludzia w wierze ze najmocniejsze z legalnych i skladowo faktycznie tak jest. ale popatrz to samo dzieje sie ze stackami. poczytaj reklamy nitro2, ko itd. wymyslaja kombinuja niby takie bomby kreatynowe a ja biore i malolat po mecie za 30 zl ma lepszy przyrosty i pompe niz ja po 2 opakowaniach stacku a niby juz na orbicie sie powinienem znalezc po opisach i reklamach hehe pogadaj z bodym on tez kosmiczne dawki wali by cos w ogule poczuc. wiec wiem co mowie bo zeby cos poczuc to thermo speeda extreme olimpu to musialem lekko 12 dziennie brac. patryk tez jakos dojechal do takiej zawrotnej liczby poszukaj w jego poscie chyba 9 juz bral a niby synefryna, kofeina itd w skladzie. a dzienna zalecana dawka tylko 2. i sie moge zalozyc ze jakis specyfik w cenie za ~100-150 zl cie lepiej podziabie niz tight i scroch razem wziety. na redukcji i tak sa wazniejsze sprawy ktorych trzeba sie trzymac niz najmocniejszy fat burner to tylko dodatek ktory jakbys bral w zawrotnych dawkach siedzac nic nie by nie dal. i dlatego nie ulegam juz reklama bo wiem z doswiadczenia czy redukcje robilem z fat burnerem czy bez to zawsze taki sam prawie wynik wychodzi poprostu walisz tyle bialka ze az czubiem glowy ci wychodzi a bialko potrafi i o 40% metabolizm przyspieszyc. biegasz codziennie nawet i 2x dziennie a w weekendy basen i chudniesz w oczachthigt itp to nie byle co