ile da rade
Napisano Ponad rok temu
*Scorch Remix V3
* Tight!
*Thermo Max
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
 cos ty... na to nie licz, nie rozczaruj sie ogolem
  cos ty... na to nie licz, nie rozczaruj sie ogolem

Napisano Ponad rok temu

trudno powiedzieć jeden zrzuci 10 kg w miecha
inny 5 kg w pół roku nie da sie tego okreslić
tak ot sobie, jakbyś podał wzrost wiek wagę typ budowy
kumpla to może prędzej a tak to wróżka.pl

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dietka
Spalacz
 i moze da rade 12kg ;]
 i moze da rade 12kg ;]

Napisano Ponad rok temu
chyba DNPSpalacz

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla kogothigt itp to nie byle co
 te tighty, scorche to sie wciska ludzia w wierze ze najmocniejsze z legalnych i skladowo faktycznie tak jest. ale popatrz to samo dzieje sie ze stackami. poczytaj reklamy nitro2, ko itd. wymyslaja kombinuja niby takie bomby kreatynowe a ja biore i malolat po mecie za 30 zl ma lepszy przyrosty i pompe niz ja po 2 opakowaniach stacku
 te tighty, scorche to sie wciska ludzia w wierze ze najmocniejsze z legalnych i skladowo faktycznie tak jest. ale popatrz to samo dzieje sie ze stackami. poczytaj reklamy nitro2, ko itd. wymyslaja kombinuja niby takie bomby kreatynowe a ja biore i malolat po mecie za 30 zl ma lepszy przyrosty i pompe niz ja po 2 opakowaniach stacku  a niby juz na orbicie sie powinienem znalezc po opisach i reklamach hehe pogadaj z bodym on tez kosmiczne dawki wali by cos w ogule poczuc. wiec wiem co mowie bo zeby cos poczuc to thermo speeda extreme olimpu to musialem lekko 12 dziennie brac. patryk tez jakos dojechal do takiej zawrotnej liczby
 a niby juz na orbicie sie powinienem znalezc po opisach i reklamach hehe pogadaj z bodym on tez kosmiczne dawki wali by cos w ogule poczuc. wiec wiem co mowie bo zeby cos poczuc to thermo speeda extreme olimpu to musialem lekko 12 dziennie brac. patryk tez jakos dojechal do takiej zawrotnej liczby  poszukaj w jego poscie chyba 9 juz bral a niby synefryna, kofeina itd w skladzie. a dzienna zalecana dawka tylko 2. i sie moge zalozyc ze jakis specyfik w cenie za ~100-150 zl cie lepiej podziabie niz tight i scroch razem wziety. na redukcji i tak sa wazniejsze sprawy ktorych trzeba sie trzymac niz najmocniejszy fat burner to tylko dodatek ktory jakbys bral w zawrotnych dawkach siedzac nic nie by nie dal. i dlatego nie ulegam juz reklama bo wiem z doswiadczenia czy redukcje robilem z fat burnerem czy bez to zawsze taki sam prawie wynik wychodzi
 poszukaj w jego poscie chyba 9 juz bral a niby synefryna, kofeina itd w skladzie. a dzienna zalecana dawka tylko 2. i sie moge zalozyc ze jakis specyfik w cenie za ~100-150 zl cie lepiej podziabie niz tight i scroch razem wziety. na redukcji i tak sa wazniejsze sprawy ktorych trzeba sie trzymac niz najmocniejszy fat burner to tylko dodatek ktory jakbys bral w zawrotnych dawkach siedzac nic nie by nie dal. i dlatego nie ulegam juz reklama bo wiem z doswiadczenia czy redukcje robilem z fat burnerem czy bez to zawsze taki sam prawie wynik wychodzi  poprostu walisz tyle bialka ze az czubiem glowy ci wychodzi a bialko potrafi i o 40% metabolizm przyspieszyc. biegasz codziennie nawet i 2x dziennie a w weekendy basen i chudniesz w oczach
 poprostu walisz tyle bialka ze az czubiem glowy ci wychodzi a bialko potrafi i o 40% metabolizm przyspieszyc. biegasz codziennie nawet i 2x dziennie a w weekendy basen i chudniesz w oczach