![:)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie ćwiczenia wykonywać na dolne miesnie klatki piersiowej [ pod sutkami ], glownie chodzi mi o rzeźbe no i troche masy mięśniowej też by się przydało . Mam do dyspozycji ławkę poziomą sztangę i hantelki. Szukałem na necie tego tematu, i każdy wlasnie pisze że na te miesnie najlepsze jest wyciskanie na ławce skośnej głową w dół, no ale takiej laweczki nie posiadam
. Więc jakie ćwiczenia mogę wykonywać na moim sprzęcie ? pomożecie ?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
18 lat, 67 kg wagi, ćwiczę z przerwami 1.5 roku.
nie zeby całą klate rzeźbić bo góre mam okej, chodzi mi tylko o tą dolną część, żeby ją troche ukształtować bo jak na razie to w tym miejsu nie mam za duzo miesni ;p. i wlasnie w tym problem że nie wiem jakie ćwiczenia wykonywać na tą partie.
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Rozpietki glowa w dol. mozesz latwo zkastruowac taka lawke wystarczy deska jedno krzeslo niskie drugie wysokie i dwa chantle18 lat, 67 kg wagi, ćwiczę z przerwami 1.5 roku.
nie zeby całą klate rzeźbić bo góre mam okej, chodzi mi tylko o tą dolną część, żeby ją troche ukształtować bo jak na razie to w tym miejsu nie mam za duzo miesni ;p. i wlasnie w tym problem że nie wiem jakie ćwiczenia wykonywać na tą partie.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
filmy z cwiczeniami |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
Etykieta podczas cwiczenia bronia |
AIKIDO |
|