zażywanie gainera
Napisano Ponad rok temu
w cp w wiekszych, juz optymalnych ilosciach jest juz betaina 2g
no konkretny cykl moze byc na sile z cp i reactora - se moze go dokupie, cp przed treningiem a reactora po.
ta inozyna w dobrej dziennej dawce 210 mg jak da w polaczeniu z jablczanem duzo na sile to chyba se to wyprobuje
Napisano Ponad rok temu
edit: poproszono mnie na privie zebym jakos bardziej wyjasnil roznice. no wiec panowie juz dawno udowodniono ze mniejsze ilosci kreatyny nawet 3g dziala tak samo jak wieksza ilosci kreatyny w sensie przyrost masy,sily itd. a wieksza ilosc kreatyny w tym przypadku jablczanu to tylko przeklada sie na wieksza pompe na treningu, ale ta "pompa" niema przelozenia na lepsze osiagi. a wiec porownujac sklady:
cp - duza ilosc jablka pompa
reactor - mniejsza ilosc jablka efekty takie same osiagniemy jak na cp w przyrostach z ta roznica ze znajduje sie tu duza dawka inozyny a inozyna to energia i wytrzymalosc wiec na mniejszych dawkach jablczanu przyrosty beda takie same ale dzieki inozynie bedziemy w stanie brac wieksze ciezary niz na cp a wieksze ciezary moga przelozyc sie na wieksze efekty masowe. tak wiec jak widac nie ilosc jablczanu jest tu wazna a dodatki bo na reactorze idzie byc silniejszym i miec wieksze przyrosty niz na cp w ktorym bedzie odczuwac pompe
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jakby łaczyc reactora z mono, to ze wzgledu na mała zawartosc jablczanu w jednym kapsie, to by trzeba go brac przed treningiem i z rana, a w nietreningowe kiedy?
i jak gdzies kolo 8 - 10 w treningowe przy wadze koło 85kg to taka sama ilosc tez w nietreningowe, czy juz mniejsza i dokoptowac mono
Napisano Ponad rok temu
DNT mono rano 5g a jesli chcesz walic w siebie wiecej to popoludniu 8-10 kaps reactora. ale oszczedniej wyjdzie w nietreningowy walic tylko mono
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...