odfatowienie
Napisano Ponad rok temu
jako ze mam zwichniety bark trening silowy musze odlozyc na pozniejsza date wiec teraz chcialem sie zajac spaleniem troszke fatu z klaty i brzucha.(180cm 87kg tylko ten pas teraz w graniach 85 mnie wpienia)
Dieta i treningi naturalnie sa;)
Pytanie nastepujace co byscie polecili na spalanie cos typu tse czy raczej tight,scorch?
nie mialem zbyt stycznosci z zadnym ze spalaczy dlatego pytam;) na skladach sie znam lecz czasami sklad a efekt troszke sie mija;)
srodek nie musi miec duzo coffe w skladzie bo mam cofeine ktora lykalem przed treningiem na pobudzenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do diety dam 3g bialka na kg ww ogranicze raczej do <2 tluszcze >1,5 g na kg masy ciala,oliwa z oliwek omega 3 olej lniany naturalnie;)
trening 3x silownia, aeroby 40minut przed szkola i sniadaniem 4x w tyg,nie chce laczyc biegania i slowni zeby zbyt nie popalic miesni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu masz opisy poczytaj i wybierz cos dla siebie. jednak jesli niechcesz przeplacac ponad 100 zl to wybor jest raczej mocno zaokrąglony
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jednak interesowaly mnie opinie osob ktore moze stosowaly tse blaze i scorch(tutaj bym byl sklonny kupic go)jednak chcialbym sie dowiedziec od innych co stosowali jakie sa ich spostrzezenia
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kupie blaze i thermala jesli thermal bedzie mna trzepal za mocno sprzedam go i wezme blaze;)
Wie ktos gdzie kupic Thermal Pro??Na allegro nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz wrzuic pod koszulke folie, wtedy bedzie sie lało z Ciebie..
Pewnie ci sie wydaje, ale nierobisz wogole aerobów (30-60min)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mono
- Ponad rok temu
-
co po cp??
- Ponad rok temu
-
Kto może mi to rozpisać ??
- Ponad rok temu
-
Czy mozna to polaczyc??
- Ponad rok temu
-
Co lepsze do mojego zestawu??
- Ponad rok temu
-
2 cykl
- Ponad rok temu
-
Prosze o jakies odzyweczki na redukcje tluszczyku!!!!
- Ponad rok temu
-
Pierwszy cykl
- Ponad rok temu
-
Czy prawidłowo wziąłem się za siebie??? pytam specjalistów
Guest_bazzyliusz_* - Ponad rok temu
-
Kreta
- Ponad rok temu