Gainer 1 vs 2 vitalmax
Napisano Ponad rok temu
Aha i zapomniałem dodać że na siłke chodze 3 razy w tygodniu i mam plan Jocks'a który poleca wielu forumowiczom .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w opkowaniu 10 kg przebitka jest juz duza ok 85zł
witaminy dobra rzecz, moga byc te co podales, jak massujesz teraz to dokup omege 3 jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sezonowy tok myslenia, nie moge go pojac
lepiej od poczatku robic suchy miesien i nie przejmowac sie zrzucaniem zbednych kg tluszczu
jak masz juz duzo masy to ja bym proponowal bialko, cla, trening normalna masowka, dieta odpowiednia dla twojej wagi, bez przesadzania z kalotiami
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie po treningu wegle bo jak lykniesz same bialko to ich nie wykorzystasz. organizm ma wtedy ujemny deficyt i bialko wykorzysta na odbudowe energii a wiec krotko mowiac zmarnujesz porcje bialka.po trzeningu zamiast 2giej porcji gainega łyknął jakies białko
z pomidorem,tunczykiem,polegwica itd.wcinać kanapki z chleba razowego z szynką/żółtym serem
to jest bardzo dobrze polaczenie jesli wiesz dokladnie jakich porcji potrzebujesz bo z gainera nie odseparujesz np bialka i zeby go wtedy wiecej zjesc musisz niestety wziasc wieksza porcje wiec i wiecej wegli. w pierwszej opcji takich problemow niemasz. dawkujesz o okreslonych porach to czego organizmowi najbardziej brakuje. jednak zamiast ostrowii polecilbym inne bialko.niektórzy doradzają żeby kupic Carbo i Jakies biało (np.ostrowia).
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostrowie lepiej juz dac 30 min rano po sniadaniu lub z 1.5 h przed treningiem bo przed snem sie zbyt szybko wchlonie i aby opoznic wchlanianie musialbys oliwa popijaca ostrowie przed snem (ok. 30 min.)
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu