Witam wszystkich, potrzebuję pomocy: Chodzi o to, że uprawiam piłkę nożną, a w dzisiejsza piłka nożna jest strasznie wymagająca siłowo, wytrzymałościowo i szybkościowo, czego niestety mi brakuje. Mam 16 lat, 171 cm wzrostu i 71 kg wagi. Potrzebuję spalić nieco tłuszczu z brzucha, bo trochę go mam (strasznie wolno rosnę, a jak byłem szczylem to byłem całkiem okrągły, i jeszcze trochę mi tego zostało). Więc chciałbym odchudzić brzuch, najlepiej przy okazji wyrabiający niebrzydki kaloryfer, ale także przybrać masy w górnych partiach ciała (mam w domu hantle i codziennie ćwiczę bic + tric + cyc), a treningi piłki nożnej 3-4 razy w tygodniu + mecz sobota/niedziela. I teraz moje pytania: Jakie ćwiczenia najlepiej robić i jak je łączyć i przekładać? I najważniejsze - jakie odżywki???? Myślałem nad białkiem ostrowii, albo olimpu + HMBolon (czasami też łykam tussipect 4 tab. ale to czasami..). A co do diety to słyszałem też, że jak przykazanie można stosować "10 godzin okna czasu" - czyli 10 godzin od pierwszego do ostatniego posiłiku. Także proszę o pomoc i z góry dzięki!!!

POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO!!
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Dla fanow Fedora Emelianenki. | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| qpa dla TPSA | Multimedia | 
 |   
 | ||
| PLAN TRENINGOWY DLA POCZATKUJACEJ KOBIETY | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Plan treningowy dla mnie | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Jaki Pro-Hormon wybrać na masę? Superdrol? POMOCY! | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 co dla mnie? co dla mnie?- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna i te sprawy ;) Kreatyna i te sprawy ;)- Ponad rok temu 
- 
			 co sie stanie jak przestane brać odżywki? co sie stanie jak przestane brać odżywki?- Ponad rok temu 
- 
			 nastempna kuracja nastempna kuracja- Ponad rok temu 
- 
			 Animal pak 44 z Mutant Massem Animal pak 44 z Mutant Massem- Ponad rok temu 
- 
			 Interactive Nutrition Micro Creatine 600g kreatyna Interactive Nutrition Micro Creatine 600g kreatyna- Ponad rok temu 
- 
			 probowal ktos? probowal ktos?- Ponad rok temu 
- 
			 x-pand no.xplod mutant mass x-pand no.xplod mutant mass- Ponad rok temu 
- 
			 No-Xplode vs No-Xtreme No-Xplode vs No-Xtreme- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie suplementy teraz? Jakie suplementy teraz?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu