Suple na szybką budowę masy - Gainer + białko +.. ?
Napisano Ponad rok temu
Konczy mi sie odzyweczka i sie zastanawiałem nad jakimis dobrymi suplementami
Mam na mysli moze jakiegos Gainera (gainer 1lub 2 Vitalmax) + do tego jakas odzwyka białkowa i moze cos jeszcze ? Cos po czym naprawde nabiore duzo masy.
Wazę 55 , Cwiczę nieco ponad miesiac tak systematycznie (wczesniej cwiczyłem ale tak dorywczo raczej)
Teraz miałem Odzywkę Gainer 2 - Vitalmax
Mysle nad tym Gainerem 2 - 4,5 kg Vitalmax i cos do tego zeby w krótkim czasie rozbudowac sie maxymalnie ( Saa odpadaja a na kreatynke chyba jak dla mnie za wczesnie tak mi sie wydaje)
Diete staram sie stosowac nie zawsze tak skrupulatnie ale daje rade
Dorzucam Bananki po treningu (2-3 szt) + do tego w ciagu dnia 1-2 szt, jakies płątki kukurydziane itp zzeram za dnia
Fotke moja macie w profilu w razie czego.
Czekam na info
Napisano Ponad rok temu
na kreatyne za wczesnie dobrze myslisz
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
do uzupelniania diety jezeli jestes hard to gainer 1 vitalmax'u
Jeszcze pytanie na mase lepsza odzywka z wieksza iloscia białka czy wegli ? pomijajac przy tym diete.
Bo np Gainer 1 - ma wiecej wegli a mniej białka
Gainer 2 - ma (w porównaniu do gainer 1) nieco wiecej białka i mniej wegli
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gainer 2
Skład:
maltodekstryna, dekstroza, ultrafiltrowany koncentrat białka serwatki, odtłuszczone mleko w proszku, chlorek potasu, chlorek magnezu, mieszanka aminokwasów o rozgałęzionych łańcuchach, L-glutamina, mieszanka witaminowa: witamina C, witamina E, niacyna (witamina PP), kwas pantotenowy, witamina B6, tiamina (witamina B1), ryboflawina (witamina B2), folacyna (kwas foliowy), biotyna, witamina B12, tauryna, monohydrat kreatyny, substancje słodzące: aspartam i acesulfam K.
Sam sie zastanawialem co brac i polecili mi gainera 1 vitalmaxa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gainer przy i tak duzej ilości węgli ma jeszcze białko
więc bardziej sie opłaca niż malto-niewiadomo co
Napisano Ponad rok temu
troche rozerwany w tym momencie jestem, wiec jesli jakies zdanie jest niejasne to sry, ale mysle ze ujalem dosc jasno to co chcialem. pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
# Ktoś jak ma ciałko wycwiczone i to zje to dostanie fatu
# Ktoś jak jest szkieletem i to zje to będzie mniej szkieletem
Napisano Ponad rok temu
KościstY, mam do ciebie prosbe nie doradzaj jak czegos nie wiesz bo juz nie pierwszy raz pierdolisz glupoty lepiej poczekaj na kogos kompetentnego lub go zacytuj z innej wypowiedzi
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
obskoczylem temat tylko wyrywkowo, zauwazylem kilka niescislosc (a moze... ?) - odzywki nie dobiera sie pod wzgledem "bo x jest LEPSZA od x", tylko jasno trzeba sobie postawic sprawe - 1. potrzebuje wegli 2. potrzebuje bialka 3. potrzebuje jednego i drugiego +x - i nie chodzi tu o to, ze wegle = masa, bialko = redukcja (łotewer) - wszystko dobiera
ja wam powiem jedno owszem suple powinno sie dobierac wedlug swoich brakow i jesli brakuje nam bialka to walimy bialeczko. ale spojrzcie prawdzie w oczy kto z was ma diete ?? nikt hehe i sie zaloze ze nikt z was niewie ile dziennie spozywa bialka czy wegli z jakis kanapek co mama przyrzadzi. a wiec w takim wypadku skoro nie jestescie zawodowcami to po co sie konkretnie na cos nastawiac jak nie wiecie nawet ile dawkowac dlatego dla nie profesjonalistow polecamy zawsze na forum gainery bo wy chcecie zawsze mase a taki gainer mimo ze nie wiecie ile gramow dawkowac to zwieksza wasza ilosc kcl w diecie i idziecie do przodu. i to tyle odnosnie wyboru supli pod indywidualne zapotrzebowania pamietam jak ktos kiedys chcial zebym rozpisal mu jak sie bierze bialko to jak sie zapytalem ile mu brakuje w diecie bo niewiem czy zmiesci sie to w 1 porcji czy w dwoch to sie zmieszal i nawet nie wiedzial ile mu brakuje a wiec takie dawkowanie jak nie wiadomo ile brac czegos to jak totolotek
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu