POLSKA
Napisano Ponad rok temu
co wy na ten temat sadzicie i jak oceniacie obecna sytuacje w POLSCE.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiadomo czy należy się śmiać, płakać czy ręce załamywać .
Napisano Ponad rok temu
Nawet Zulugula jest radnym xDD
Napisano Ponad rok temu
Znalezione dziś w necie ||
Ja pierdole...gdzie my zyjemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie . Naród wybrał - naród maTak ale ktoś ich wkońcu wybierał prawda.
Szkoda, ze tyle ludzi w naszym kraju to tak straszna ciemnota, która wybiera tych którzy głośniej krzyczą i więcej obiecują
Mnie ostatnio zgięła troche rozmowa z moim znajomym który w zeszłych wyborach głosował za SLD i był w ogole taki bardzo pro-lewica a w tych wyborach fanatycznie wręcz popierał PIS
Ludzieeee... litości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak ale ktoś ich wkońcu wybierał prawda. Politycy to nędzna klasa. Coniektórzy profesorowie, ale pieprzą takie bzdety, że się ich słuchać nie chce.
niestety po czesci wszystkiemu winni sa wyborcy, ale z drugiej strony klasa polityczna w Polsce jaka jest wszyscy wiemy, nie ma z kogo wybierac
Jak tak spojrzec po partiach to tylko w PO sa jacys naprawde wyksztalcenie ludzie, przez co ta partia jest najbardziej kompetentna do władzy. Po co inteligencja ma sie paprac w tym gow.nie. W wiekszosci sa to pseudo wyksztalciuchy
Mnie ostatnio zgięła troche rozmowa z moim znajomym który w zeszłych wyborach głosował za SLD i był w ogole taki bardzo pro-lewica a w tych wyborach fanatycznie wręcz popierał PIS
Ivar tylko krowa nie zmienia pogladow, ale takie skrajne przejscie - bez przesady
co do Ziobry to zabardzo sie w to wkrecil, uwaza ze jego pomysly sa najlepsze, nie bierze pod uwage opinii reszty swiatka "sprawiedliwych'' - przez co po nim jada
Napisano Ponad rok temu
a co do wyborow to nie oszukujmy sie, wies wybrala kaczora, kiedys nie glosowali, a jak teraz sie wzieli to mamy wioche w palacu krolewskim, ludzie z wiekszych miast glosowali na PO i wedlug mnie byl to rozsadniejszy wybor ale cuz, nic nie poradze
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
ludzie z wiekszych miast glosowali na PO i wedlug mnie byl to rozsadniejszy wybor
poparcie dla tego sformulowania
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam, ale niestety...chyba wszyscy zauważyli, że ten naród wybierze tych którzy będą więcej obiecywaćJak tak spojrzec po partiach to tylko w PO sa jacys naprawde wyksztalcenie ludzie, przez co ta partia jest najbardziej kompetentna do władzy.
Kaczor by nie wygrał z PO nigdy gdyby nie żelazny elektorat który przyszedł z Rydzykiem(podobnie jak pan Stefan Niesiołowski nie będę mówił o tym człowiek "ojciec" albo "ksiądz"). Prawda jest taka, ze wybory dla Kaczorów wygrały babcie w moherkach.a co do wyborow to nie oszukujmy sie, wies wybrala kaczora
A co do tej wsi...to nie do końca chyba to tak jasne jest, bo na szczescie obok takiej wsi Lepperowo-Kaczorowej czyli zacofanej i anarchronicznej istnieje ta bardziej nowoczesna wieś która głosowała na PO.
Też mi się tak wydaje, bo to jest tak naprawde jedyny człowiek o właściwych kwalifikacjach.wg mnie najbardziej zaufanym politykiem wydaje sie byc pan Religa, minister zdrowia
Na mnie pozytywne wrażenie w tym rządzie zrobiła jeszcze pani minister Gęsicka od rozwoju regionalnego...Ona naprawde wykonuje kawał dobrej roboty.
Natomiast jeśli chodzi o innych ludzi z rządu to nienawidzę(ofkoz poza Romkiem, Lepperem i samym premierem) Gilowskiej(zdrajczyni ) a także do marionetki Fotygi...
Napisano Ponad rok temu
Na mnie pozytywne wrażenie w tym rządzie zrobiła jeszcze pani minister Gęsicka od rozwoju regionalnego...Ona naprawde wykonuje kawał dobrej roboty.
szczeze mowiac to o niej nie slyszalem, pewnie zrobila cos dla twojego regionu i kieruja toba jakies uzyskane partykularne korzysci
ta Fotyga to wieksza pomylka niz Roman z Andrew Warcholem razem wzieci, najgorszy minister s. zagranicznych od 89r.
Napisano Ponad rok temu
Właśnie niestety nie :PPszczeze mowiac to o niej nie slyszalem, pewnie zrobila cos dla twojego regionu i kieruja toba jakies uzyskane partykularne korzysci
Chodziło mi generalnie o rozdysponowanie pieniędzy z UE. Pieniądze zostały szybko rozdysponowane(na przetargi i inne tego typu rzeczy a nie na samochody dla wiceministów ;D) dzięki czemu nie przepadły . Coś w tym musi być skoro nawet Gazeta Wyborcza pozytywnie wypowiadała się o minister Gęsickiej .
Napisano Ponad rok temu
takie jest moje zdanie