Porada dla księdza
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
CeL do Wakacji: 80KG
Napisano Ponad rok temu
mono,cytryna,ester (cr),jablko (cp),jablczan cytruliny(aero2),nitro2,ko,xp,hp i inne stacki wiec wpierw zacznij od nb2
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
dobrze spostrzezenie moim zdaniem, dlatego uwazam ze napierw CP a poneij CR bo w CR mamy juz 2 rodziaje kreatyncr to juz przeciez nie sam ester, jest tam jeszcze kreta AAKG
a pozatym staki to tylko rodziale kreatyn tylko te wszytski rozne transportery i inne pierdolki ktore skladaja sie na calosc
bo chyba kazdy sie zgodzi ze lpiej kupic CP niz zwykle jablczan lub tez lepiej Xp niz jalbczan i ester i krete akg o ile mozna osobno kupic
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w CR jest Alfaketoglutaran kreatyny (CAKG)
czyli w CP jest jeden a w CR sa dwa rodzaje kreatyny dobrze mowie ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i nie ma co tu dawać za podstawę cr bo to trochę lipny stak z estrem
np choćby takie nitro jabłczan + ester i wymiata nieźle
i nikt chyba nie powie że nitro (ester) jest gorsze niż jabłczan (cp)
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie o to mi chodzi ze w CR sa 2 rodzaje kreatyn a nie tylko esterKropek tak alfaketoglutaran kreatyny to drugi rodzaj kreatyny.
Napisano Ponad rok temu
w nitro jest jablko,ester (proporcje nie okreslone czego jest wiecej) + jeszcze trzecia kreatyna Jabłczan Cytruliny + inne dodatki pompujace (Diarginine Malate,Alfa Ketoglutaran Argininy,iniosyna) wiec porownanie nie na miejscu bo to logiczne ze jest lepsze od cp gdzie jest tylko same jablko i aakg,ale sam czysty ester a o taki nam sie rozchodzilo bez zadnych tam dodatkow w porownaniu do samego czystego jablka np tcm olimpa czy m3 to jest o wiele gorszy. watpie czy na samym estrze uzyskalbys taka sama sile jak na jablku czy przyrost masy. gdzie jablko czuc prawie od razu a na ester trzeba dluuugo czekac. i o to nam sie rozchodzilo w hierarchii dajac sam ester przed jablkiem o same czyste kreatyny bez dodatków.np choćby takie nitro jabłczan + ester i wymiata nieźle
i nikt chyba nie powie że nitro (ester) jest gorsze niż jabłczan (cp)
Napisano Ponad rok temu
acha sorry nie doczytałemsam czysty ester
to żeby rozstrzygnąć tę kwestię to trzebaby zrobic test CP vs Cell Mass
Napisano Ponad rok temu
w dodatku drogi na dwie puchy idzie ponad 300zł