Carbo czy dextro juice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po treningu jak najbardziej taka porcja z czego ja i tak na swoja wage daje wiecej ~100g a jak pamiec mnie nie myli to chyba nawet i na opakowaniu tak pisze 60g po treninguJoks mi wczoraj pow ze podobno w badaniach wyszlo ze tak naprawde 60 g byloby odpwoiednie
tymi innymi transporterami jest 2g tauryny, a pozatym wieksza porcja po treningu chociazby z racji odnowienia zapasu glikogenu. imo do kretki tak naprawde dawki skuteczne transporterow to zaczynaja sie od 50g a najlepiej dodac jeszcze szybkowchlanialne bialko wtedy wywolamy takze korzystniejszy wplyw na insuline niz przez same wegle. najlepsze proporcje to 60g w i 30g b. aha no i jest jeszcze jeden istotny aspekt czemu zalecalbym wieksze dawki niz te na opakowaniu. otoz mówimy tu monohydracie a jak wiadomo węglowodany powodują zmniejszenie wydalania kreatyny z moczem wiec mysle ze temat zakonczony do autora kupuj carbo bx (carbo z dodatkiem tauryny i d-ribozy co daje jak dla mnie super transport)to nie jest sama dextroza tylko inne transportery tez zawiera w swoim skladzie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak bierzesz gainer po silowni to odpusc carbo. to byloby najlepszym wyjsciem bo w 100g gainera sa idealne proporcje do transportu kreatynki ~70g wegli i 30g bialka. ale wtedy gainer popijasz woda a nie mlekiem. a carbo dajesz przed treningiem lub robisz sobie napoj izotoniczny i pijesz na treningu wode z carbo takie bedzie najlepsze polaczeniea jak ja chce brac gainer po silce to raczej nie musze brac az tyle carbo do kreatyny??
Napisano Ponad rok temu