pytanqo?
Napisano Ponad rok temu
omka 250mg e3d
meta 20mg e1d
i tutaj nasowa sie moje pytanie..... mam znowu 10 omki i 100 metki i jak bym to walił w takich dawkach
omka 250mg e5d
Meta 15mg e1d
to ogolnei bedzie dobrze? i mam 12 clomidu , 1 listek ? pewnei za malo? co myslicie?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no masz racje ... nie bralem ejszcze deci , i zainwestuej w nia wkoncu:]] a ile clomidu do takiegocyklona jak cos z 16 tabsow styknie?jak nie brales deci to zainteresuj sie nia bo juz chyba najwyzszy czas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo mocniejszych nei chce bo mne iza bardzo zaleje i duze spadki;(
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niewiem skad bierzesz takie zrodla informacji hehe trena sie stuje w cyklach :siła, sucha masa znakomitej jakości, definicja, użylenie. dodam wiecej tren spala nawet tluszcz . ale jest to niemozliwe by zrobic tyle co na omie. znam jeszcze jedna wersje w tabsach parabolan zawiera acetat ale nie moge nic wiecej na ten temat powiedziec bo kazdy woli iniekcje i watpie zeby ktos z forum mial w ogule dostep do parabolanu legit ale zaraz sie odezwa tacy ze maja i to jeszcze taniej niz w cenie hurtowej hehetyle masy ile po omce idzie
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
Decabolan Moonlight Pharmaceutics 200mg/10ml flakon 100zł
Libol L.K. 10ml/2000mg 1 Flakon 140zł
Deca Durabolon Europe Arena Pharmaceutic 1000mg/5ml 1 Flakon 85zł
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
Trenbolone Acetate Europe Arena Pharmaceutic 375mg/5ml 1 Flakon 140zł
Finabolan Moonlight Pharmaceutics 75mg/10ml flakon 120zł
Trenbolon Internatioral Pharmacerticals 1ml/2000mg 1 Flakon 250zł
Trenbolon (Tajlandia) Greather 2ml/60mg 1 Amp 40zł
wystarczy popytac swoich dostawcow , polecam eap tanio wychodzi a towar dziala jak nalezy
szakaleq wal omena 125mg e3d a w srodku cyklu wejdz na 250mg e3d lepiej ci wyjdzie takie cos jak bedziesz umial wykorzystac i wyczuc omnadren
Napisano Ponad rok temu
Nandrobolin 200 140pln/10ml 200mg/ml
Trenabolin 75 240pln/10ml 75mg/ml
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
2 cykl
- Ponad rok temu
-
0,5 grama omy na 5 dni:)
- Ponad rok temu