coś dla Blonia
Napisano Ponad rok temu
Polećcie Bloniowi jakiś koksik na suchą masę, najlepiej w tabsach - żona (tak właśnie moja żona ) mnie zajebie jak znajdzie strzykawki itp...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czytalem twoj dziennik nowy i fotki bez komentarza zostawie i widze ze ka bylo to moze jakis stack ? bo lepiej najpierw sie wczuc troche w robienie masy na suplach, a potem saa, ale oczywiscie winko w sam raz na sucha mase i jeszcze na propie dobrej jakosci miesien da sie zbudowac na pierwszy cykl
OFF: dzialam jak Pac bo dla mnie to wzor do nasladowania i mi nie pierdol pacjent
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a hajs zagra role jak wyjebiesz kilkaset zł w bloto bo zamiast oxy w tabletach bedzie meta
tak wogole to podzielam zdanie ineed$ w pierwszej wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
To jest wasz problem w tym dziale. skupiacie sie na pierdoleni u i odradzaniu a sami wbijacie. WojtekX napewno. ale nie! kazdy twardo zaraz napisze 10 postów zeby nie brac.
wezcie sie rozbiegnijcie i w drzewo je b nijcie i nic tu nie piszcie o odradzaniu! nie chodze na siłkie 1 rok, a jak zryty beret jeden z drugim widzi we mnie słabizne albo grubasa to jest to tylko jego problem. ja wiem co osiagnałem, osiagnalem duzo, zalezy mi na beztłuszczowej masie i sile.
ZATEM:
Jaki koks mi proponujecie na beztłuszczową masę ciała i siłe z najmniejszymui skutkami BEZ IGŁY?
Napisano Ponad rok temu
a wiec pod Twoj cel to wszystkie w tabsach juz wymienilem...Jaki koks mi proponujecie na beztłuszczową masę ciała i siłe z najmniejszymui skutkami BEZ IGŁY?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec teraz ja ci radze jeb.nąc w drzewo z barana i nauczyc sie kultury ok??
napisalem ci ze na oxe nie masz co sobie zębow ostrzyc bo i tak nei kupisz dobrej
a jak bedziesz mial szczescie to i tak efekty nie beda wspolmierne do ceny
wyrazilem tez swoje zdanie o tym ze chcesz brac koks. to juz nie mozna miec wlasnego zdania bo tobie sie nie podoba??
jak chcesz brac koks to przygotuj sie na to ze bedziesz musial wbic igłe w dupe, bo w tabletach to masz wybor jak zyd w oswieciu na stolowce.
i zawsze myslalem ze to dieta jest na beztluszczowa mase ciala
Napisano Ponad rok temu
jak mówie jaki koks mam zapodac to mi nie p****** co mam robic bo tak po prawdzie to ch*** was to obchodzi. potrzebuje rady na temat "jaki koks wziac?" a nie "czy go wziać?"
To jest wasz problem w tym dziale. skupiacie sie na p****** u i odradzaniu a sami wbijacie. WojtekX napewno. ale nie! kazdy twardo zaraz napisze 10 postów zeby nie brac.
wezcie sie rozbiegnijcie i w drzewo je b nijcie i nic tu nie piszcie o odradzaniu! nie chodze na siłkie 1 rok, a jak zryty beret jeden z drugim widzi we mnie słabizne albo grubasa to jest to tylko jego problem. ja wiem co osiagnałem, osiagnalem duzo, zalezy mi na beztłuszczowej masie i sile.
ZATEM:
Jaki koks mi proponujecie na beztłuszczową masę ciała i siłe z najmniejszymui skutkami BEZ IGŁY?
ty bloniu wez troche na wstrzymanie , co ty na cyklu jestes ze sie tak denerwujesz? co ty chcesz sie koksowac byc duzy i silny a sie boisz zastrzykow?? na samych tabletach to nie masz raczej za duzego wyboru
Napisano Ponad rok temu
Tak ogólnie to myślałem zeby na wiosne na poczatek wziąc salbutamol.
Zrobie sobie rzeźbe, zostaną mięśnie...środek ponoć łagodny, są różne opinie, jdne mówią że masę lekką można też złapać na sally ;d co myślicie?
Napisano Ponad rok temu
hmmm no ale po co ci to sally jak to na mase raczej bardzo slabo idzie jak mozesz walnac np , oxe i tez bedzie ok ) w sumie oxa droga ale jak amsz siope to mzoesz ja walicTak ogólnie to myślałem zeby na wiosne na poczatek wziąc salbutamol.
Zrobie sobie rzeźbe, zostaną mięśnie...środek ponoć łagodny, są różne opinie, jdne mówią że masę lekką można też złapać na sally ;d co myślicie?
Napisano Ponad rok temu
jak kupisz dobra oxe to stopy ci wylize
jedyna mozliwosc to winko
jak bys do tego dodal ze 2 strzaly propa w tygodniu po 100mg byloby juz dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ma sie dobre zrodlo to wszystko da rade skrecic:]
no jasne ze tak... a jaką oxe miałeś??
Napisano Ponad rok temu