co myslicie o tym gainerze czy jest wart swojej ceny(około 98zł za 5kg) czy może jest coś lepszego w bardzo zbliżonej cenie o podobnej kaloryczności i efektywności CEL MASA:)
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...00-3-5kg,p.html

Napisano Ponad rok temu
co myslicie o tym gainerze czy jest wart swojej ceny(około 98zł za 5kg) czy może jest coś lepszego w bardzo zbliżonej cenie o podobnej kaloryczności i efektywności CEL MASA:)
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...00-3-5kg,p.html
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ,a brales wczesniej jakies kreatyny ? bo moze wystarczy cell pump zamiast xpanda
,a brales wczesniej jakies kreatyny ? bo moze wystarczy cell pump zamiast xpanda

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 teraz moze dla urozmaicenia kup horse powera ma tam jeszcze kilka bajerek w odroznieniu od xpanda a co do gainerow to preferowalbym na Twoim miejscu 2 rozne kupic zeby smakowo Ci sie nie przejadlo...co juz ma miejsce w moim przypadku
 teraz moze dla urozmaicenia kup horse powera ma tam jeszcze kilka bajerek w odroznieniu od xpanda a co do gainerow to preferowalbym na Twoim miejscu 2 rozne kupic zeby smakowo Ci sie nie przejadlo...co juz ma miejsce w moim przypadku   jak lubisz slodkosci to mozesz 4,5 kg kupic vitalmaxa tez ma duzo wegli w skladzie
 jak lubisz slodkosci to mozesz 4,5 kg kupic vitalmaxa tez ma duzo wegli w skladzie

Napisano Ponad rok temu
 no ale nie lepiej wziąsc tego gainera xpanda i vitalmaxa mono i tauryne do tego jeszce 100 kapsułek??
 no ale nie lepiej wziąsc tego gainera xpanda i vitalmaxa mono i tauryne do tego jeszce 100 kapsułek??

Napisano Ponad rok temu
 ,najwyzej dla urozmaicenia smakowego mieszaj czasami z mlekiem,woda dodawaj kostke lodow i zawsze smak troszke inny. mi sie skladowo bardziej podoba horse power zamiast xpand. ale coz zestaw i tak bedzie bardzo fajny masa napewno sie ruszy
,najwyzej dla urozmaicenia smakowego mieszaj czasami z mlekiem,woda dodawaj kostke lodow i zawsze smak troszke inny. mi sie skladowo bardziej podoba horse power zamiast xpand. ale coz zestaw i tak bedzie bardzo fajny masa napewno sie ruszy  .  taurynka tania a zawsze jakis aminokwas jest, chociaz jezeli ma miec ona zastosowanie do kreatyny mono to kup lepiej dextrojuice (tam rowniez jest tauryna+dextro) i popijaj tylko wtedy gdy bedziesz bral mono. jakbys szukal jakis przykladow cykli to zajrzyj do podwieszonego postu o przykladowych cyklach to moze jeszcze jakis suplement wpadnie Ci w oko
.  taurynka tania a zawsze jakis aminokwas jest, chociaz jezeli ma miec ona zastosowanie do kreatyny mono to kup lepiej dextrojuice (tam rowniez jest tauryna+dextro) i popijaj tylko wtedy gdy bedziesz bral mono. jakbys szukal jakis przykladow cykli to zajrzyj do podwieszonego postu o przykladowych cyklach to moze jeszcze jakis suplement wpadnie Ci w oko   

Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
 jak dla mnie ochydna zarowno z mlekiem jak i woda
  jak dla mnie ochydna zarowno z mlekiem jak i woda Napisano Ponad rok temu
I tak pójdziecie wszyscy do piekła

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Olimp Taurine 1500 Mega Caps | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| gainer a kreatyna ... | Dieta | 
 |   
 | ||