Zestaw do ocenki specjalistów
Napisano Ponad rok temu
+ białko Dymatize Mega Gainer 3.6kg
czyli zestaw 2 kreatyn i bialko napewo mnie skarcicie ale coś takiego w stycziu chcem sobie zrobić może dokupieczegoś jeszcze jak zabraknie ale mniej więcej tak to bedzie wyglądać
Co wy na to ??
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jeden i drugi sie bierze przed treningiem zamaist jednego z tych lepiej
wziąć kre alkalyn czy jakiś stak. reszta ok.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazdy stack kreatynowy oparty jest praktycznie na tym samym wiec obojetnie jaki kupisz czy animal pumpa,xpand,ko,nitro2 efekty beda praktycznie takie same procz nakladu finansowegoslyszalem że ten Animal jest jednym z lepszych (mocniejszych) kreatyn
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak stoi animal ale na ko xp lub nb2 i tak 2 puchy i wyjdzie bardzo zblizona cena kolo 240zlanimal pumpa,xpand,ko,nitro2 efekty beda praktycznie takie same procz nakladu finansowego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazdy stack kreatynowy oparty jest praktycznie na tym samym wiec obojetnie jaki kupisz czy animal pumpa,xpand,ko,nitro2 efekty beda praktycznie takie same
czyli jak wszystkiepraktycznie dzialaja tak samo to czemu cenowo sie róznią i ilością skladników ?? Mi osobiście nie wszedł nitrobolon I bralem go z proteina i brzybralem na wadze moze ze 2 kilo gdziepo samej kretce z olimpu przybralem 4 czy 5 kg i watpie ze to byla wina czy cos innego
moim zdaniem to zalezy odorganizmu czy wchlaia bardziej czy mie w jakiej postaci jest to podane i kiedy .... mi nitrobolon nie wszedl w kapsulkach i dlatego chciałbym spróbowaćczegoś innego .. może akurat mi wejdzie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nitro przed treningiem sieknie cie też ładnie po co kombinować?
lepiej za to dokupić gainera czy białka i efekt na pewno będzie lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie animale to ziołowe nicniedajace wynalazki a'la testosterol.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest zestaw kilku kreatyn
to sie własnie nazywa stack
ja bym wzial cos bardziej znanego...
KO + HP lub XP + HP lub XP+KO
ko - knockout
hp - horse power
xp - xpand
Napisano Ponad rok temu
ale ten koles nie tylko mowil ze ma tylko po nim widac ze ma efekty i widac ze bierze na klate 30kg wiecej.
Napisano Ponad rok temu
skąd wiesz że taki zestaw bedzie sie uzpuełiał i cenowo wychodzi drożej i wszyscy odradzą ą tego Animala czemu ?? animal uważam żema już tak to zestawione żeby wyciągnąć jak najwięcej ... proporcjonalnie dobrze jest zestawiony tak mi sie wydaje bo taki zestaw jak podałeś z tym np.. XP+KO może mieć to samo bo to są dwa różne i mająpraktycznie to samo ...ja bym wzial cos bardziej znanego...
KO + HP lub XP + HP lub XP+KO
Napisano Ponad rok temu