) zaczął sie robił jakiś niebieski nalot
 ) zaczął sie robił jakiś niebieski nalot   co to kuva jee...??niezatruje sie tym?nie mam zamiaru wyrzucać tych  tabletek bo 3 kolejnych dych nie mam, a mam lekkie problemy ze stawami  i by sie przydało coś z nimi zrobić ..
  co to kuva jee...??niezatruje sie tym?nie mam zamiaru wyrzucać tych  tabletek bo 3 kolejnych dych nie mam, a mam lekkie problemy ze stawami  i by sie przydało coś z nimi zrobić .. 

Napisano Ponad rok temu
 ) zaczął sie robił jakiś niebieski nalot
 ) zaczął sie robił jakiś niebieski nalot   co to kuva jee...??niezatruje sie tym?nie mam zamiaru wyrzucać tych  tabletek bo 3 kolejnych dych nie mam, a mam lekkie problemy ze stawami  i by sie przydało coś z nimi zrobić ..
  co to kuva jee...??niezatruje sie tym?nie mam zamiaru wyrzucać tych  tabletek bo 3 kolejnych dych nie mam, a mam lekkie problemy ze stawami  i by sie przydało coś z nimi zrobić .. 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 błeee..az mnie obrzydzają
 błeee..az mnie obrzydzają  ..może to jakieś formy życia??Nie no al co to kurva je??????????może źle przechowywałem:D(jak wszystko)
 ..może to jakieś formy życia??Nie no al co to kurva je??????????może źle przechowywałem:D(jak wszystko)

Napisano Ponad rok temu
 (zapomniałem wyjąć, a plecak miał powód żeby tam leżeć
(zapomniałem wyjąć, a plecak miał powód żeby tam leżeć  ) tak to była trzymana w szufladzie, reszte gadżetów trzymam pod schodami
 ) tak to była trzymana w szufladzie, reszte gadżetów trzymam pod schodami Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Problem ze schudnięciem | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| problem z bicepsem | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||